Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek a lányok egy kiszedett szemöldökű szolizott cicafiún?
"Pedig nem vagyok plázacica, még a körmöm se festem, és nem járok rikító színű ruhákban."
Ez lényegtelen, mert az ágyban ugyanúgy cibálod a bránert, mint a plázacicák.
A külsőtök különbözik, de a mélyben ugyanaz van.
Nekem is tetszenek, bár a túlzott, természetellenes mértékű már nem. De ha divatos, csinos, szűk nadrágban jár, ápolt, jó a frizurája, helyes az arca, stb. az bejön.
Szolizhat is, de nem muszáj.
Én sem vagyok plázacica, se kívül, se belül. Egy cégnél dolgozom vezetőként. Elég komoly munkám van. Például ezekkel a srácokkal elszórakozom, de egy női plázacicával még barátkozni se tudok.
Ezt a "pasis pasi" kifejezést meg mostanában nagyon jól felhasználják a nagydarab, szőrös, nekem(!) csúnya egyedek, hogy visszavágjanak. Ha egy simán vékony, helyes arcú srác tetszik, rögtön megkapom, hogy persze ők, a "férfias" (néha csaj hájban többek, meg szőrben) pasik miért nem kellenek?
Harmadik variáció a kigyúrt, attól meg undorodom. Ne értsetek félre, semmi bajom velük, de vonzalom szempontjából kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!