Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szeretnek a lányok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretnek a lányok egy kiszedett szemöldökű szolizott cicafiún?

Figyelt kérdés
Nem látok bennük férfiasságot!!

2013. jan. 29. 22:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
34%
fúúj!! még olvasni is rossz volt!! :D szerencsére még nem találkoztam ilyen példánnyal, ha létezik, remélem elkerülöm. én a pasis pasikat szeretem!
2013. jan. 29. 22:43
 12/33 anonim ***** válasza:
5 Nem vagyok plázacica nő,de a szedett szemöldökű,szolizós plázafiúkra nem tudok férfiként tekinteni. :)) Nekem férfias férfi kell,bár azokból is egyre kevesebb van. :) 4-es voltam.
2013. jan. 29. 22:44
 13/33 anonim ***** válasza:
0%

"Pedig nem vagyok plázacica, még a körmöm se festem, és nem járok rikító színű ruhákban."

Ez lényegtelen, mert az ágyban ugyanúgy cibálod a bránert, mint a plázacicák.

A külsőtök különbözik, de a mélyben ugyanaz van.

2013. jan. 29. 22:44
 14/33 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszenek, bár a túlzott, természetellenes mértékű már nem. De ha divatos, csinos, szűk nadrágban jár, ápolt, jó a frizurája, helyes az arca, stb. az bejön.

Szolizhat is, de nem muszáj.

Én sem vagyok plázacica, se kívül, se belül. Egy cégnél dolgozom vezetőként. Elég komoly munkám van. Például ezekkel a srácokkal elszórakozom, de egy női plázacicával még barátkozni se tudok.

2013. jan. 29. 22:46
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
13 nem tudom,ezt kinek írtad,de hülyeséget írtál...nem arról van szó,hogy ki milyen az ágyban,és mi zajlik le a két fél között,hanem ,hogy külsőre bejön e ez a típus,vagy nem!
2013. jan. 29. 22:48
 16/33 anonim ***** válasza:
ugyanarról a tőröl fakadnak, mint a feltöltött szájú, mellű, szolizott, . Megtalálják egymást...
 17/33 anonim ***** válasza:

Ezt a "pasis pasi" kifejezést meg mostanában nagyon jól felhasználják a nagydarab, szőrös, nekem(!) csúnya egyedek, hogy visszavágjanak. Ha egy simán vékony, helyes arcú srác tetszik, rögtön megkapom, hogy persze ők, a "férfias" (néha csaj hájban többek, meg szőrben) pasik miért nem kellenek?

Harmadik variáció a kigyúrt, attól meg undorodom. Ne értsetek félre, semmi bajom velük, de vonzalom szempontjából kizárt.

18/33 anonim ***** válasza:
Hasonló a hasonlóval. Gondolom a cicababáknak tetszenek ezek a cicafiúk (avagy a 21. századi divadmajom a divatmajommal). Én az egyszerű, visszafogott, természeteset szeretem férfiben... hangsúlyozom: FÉRFIben. L
2013. jan. 29. 22:49
 19/33 anonim ***** válasza:
13 Az ágyban azért többségében minden nő megráncigálja a fiú "bránerét" nem? Akkor minden nő plázacica? A többi meg gondolom apáca. :)
 20/33 anonim ***** válasza:
Az összes fiú itt gyakorin tévhitekben él és valószínűleg egész életében rossz lányok között keresgélt. Ha ezt kapta elutasításként..
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!