Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka annak annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak annak, hogy kerülöm, tartok, kisebbség komplexusom van a szép, kifestett, divatosan kinéző 14-15 év körüli fejlett, vonzó, szexi csajoktól?

Figyelt kérdés
Szinte ösztönösen kerülöm őket, nem is foglalkozom velük, pedig én sem vagyok vak, a legvonzóbb csajokhoz tudokén is vonzódni, ahogy a legtöbb fiú, de én mégis inkább valamiért a csúnya vagy más fiúk által észre sem vett lányokra hajtok és bizony így egész jó sikereim vannak már, valahogy könnyebb egy csúnya lányt meghódítani és nem is érzem úgy, hogy kevesebb lennék egy csúnya lány mellett, mint egy szép mellett. Csak az a baj, hogy én nem csúnya lányokra vágyom szexuálisan, de mégis csak hozzájuk tudok közelíteni, úgy érzem csak náluk van esélyem, pedig volt már nem is egyszer, hogy szép lány nézett vagy szemezett velem stb, de olyan is volt, hogy másik szép lány bunkó volt velem vagy kigúnyolt az orrom miatt.
2013. jan. 29. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert tapasztalatlan vagy, és tele vagy illúziókkal. A nőket túlidealizálod, pusztán a szépségük miatt sokkal értékesebbnek, különlegesebbnek és bonyolultabbnak hiszed őket, mint amilyenek valójában. Mihelyt rájössz, hogy a szép lányok nem földöntúli, angyali lények, hanem ugyanolyan emberek, mint te magad, nem fogsz félni tőlük.
2013. jan. 29. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Én szép vagyok, de nálunk mindenki a ribancul viselkedő csajokra bukik, és a visszahúzódó, de talán még értékesebb lányokat (pl engem) leszarnak.
2013. jan. 29. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
2-es: aki a ribikre bukik, az maga is felszínes és üres, szóval nem veszítesz semmit.
2013. jan. 29. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:

nem azért mondod, hogy "szép, fejlett", mert TE így gondolod, hanem mert ök ezt gondoloják, ezért te is elhiszed

pedig ha megnézed, nem az összes "szép" lány szép, és nem csúnya az összes "csúnya" csaj, sak sajnos mostanában már a fiúk is így kategorizálnak :(

én úgy vagyok ezzel, hogy ha egy új társaságba keveredek, elöször félnek közeledni a fiúk, de késöbb úgyis mindenkivel jóba tudok lenni (ha "egyenrangúként" tekint rám), csak ne nézzen le, de ne is gondolja, hogy istennö vagyok

az a legszimpibb, ha odajön, és érdeklödik...aztán nézhet ki akárhogy, jóba tudunk maradni

ahhoz hogy több legyen, nyilván nem elég ennyi, de vannak, akik kihagyják a számomra fontos elsö lépéseket, akkor meg persze, hogy lenézem, és elküldöm

2013. jan. 29. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!