Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti lefeküdnétek az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lefeküdnétek az első randin egy orosz sráccal?

Figyelt kérdés
Szal a történet annyi, hogy ismerem már egy pár éve ezt a fiút nagyon tetszik, nagyon... és nem vagyok ribanc hiába azt hiszitek de már megfordult a fejemben hogy mi lenne ha... de kicsit félek mert ő orosz és azt hallottam hogy erőszakosak egy kicsit megkérnélek, hogy olyan írjon akinek volt már kapcsolata ilyen sráccal, milyenek ők az ágyban. És normális válaszokat ha lehet!! köszikee 20/L Egyébként meghívott holnap vacsorázni...
2013. jan. 28. 22:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

köszike utolsó :)

utolsó előtti: mi van egy azerbajdzsánival?

2013. jan. 28. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

na, nekem volt orosz pasim és úgy jöttünk össze igazából hogy előbb szex volt, aztán jött a többi.

ha gondolod kérdezhetsz.

2013. jan. 28. 23:00
 13/20 anonim ***** válasza:
nekem is volt.hát,huhh.te tudod,mikor akarod.igen,az orosz mentalitás kicsit más
2013. jan. 28. 23:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Haaat nem, nagy szoros medve mind.
2013. jan. 29. 06:05
 15/20 anonim ***** válasza:
17%

"mi van egy azerbajdzsánival?"

Csak az, hogy ez legalább annyira értelmes kérdés lenne, mint a tiéd.

Oké, te ribanc vagy, ezt már tisztáztad.

Ezen kívül még rendkívül ostoba és rasszista is, hogy azt feltételezed, hogy ha valaki már lefeküdt egy orosz fiúval az tökéletesen tudja, hogy az összes többi milyen az ágyban.

Gondolom neked az összes magyar pasid (az a pár száz), tökéletesen ugyanolyan volt...

Szóval ennyi ésszel... Feküdj le vele, sok vesztenivalód úgy sincs.

2013. jan. 29. 06:44
 16/20 A kérdező kommentje:
Best Answer köszi szépen te mindentudó nagyokos... te megállapítottad egyetlen egy kérdésből hogy ribanc vagyok de akkor minek az anyádért írsz ide? Nem tudlak hova rakni vagyis de, eltudnám képzelni hova rakjalak...
2013. jan. 29. 13:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Nyet vazelin, Vaszilij!!! :D
2013. dec. 28. 19:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért az elsőn ne
2016. aug. 21. 11:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Hova hívott meg vacsorázni?

(Étterem) ?

2016. aug. 21. 11:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Csak nem orosz szakon vagy?
2016. aug. 21. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!