Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú elhív egy lányt randizni, akkor automatikusan a srác fizet mindent?
az eggyik barátnőmet elhívták mozizni
1. a pasi 30 percet késett
2. a számlát a csaj fizette, mert a pasi elfelejtett pénzt
vinni
3.mikor moziból kijöttek a a pasi rávette, hogy vegyen kaját meg innivalót is neke, mert éhe......
Na ennyit erről!
Azóta se látta a barátnőm a pénzét.........:-(
Manapság már nem kötelező, hogy a fiú fizessen, de szerintem egy úriember igazán megtehet ennyit! Legalábbis az első randin... Viszont pont a kínos helyzetek elkerülése érdekében legyen nálad is pénz! Hátha kiderül, hogy a fiú otthon felejtette a pénztárcáját... :P
A vörös rózsától, amit egy fentebbi válaszoló írt, nekem a hátam is borsódzik! Halott virágot adni, ami egy hét alatt elszárad, szerintem minden, csak nem romantikus. :P Arról nem is szólva, hogy a vörös rózsa a lángoló szerelem jelképe, ami az első randin valószínűleg még nincs meg...
Szerintem is vidd el a magad részét, de ne erőltess semmit. Nyugodtan fizethet (legalább látod, mennyire úriember) - és legközelebb hívd meg te.
De, ha ezt nem szeretné, akkor fizessetek felesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!