Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú elhív egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú elhív egy lányt randizni, akkor automatikusan a srác fizet mindent?

Figyelt kérdés
Tudom gyerekes kérdés:D:D:D de nem akarok beégni^^"
2008. jún. 3. 14:11
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
ez evidens ... az első randin amikor összejöttök akk irdomos h a csávó fizessen de amikor összejöttetek akkor nem kell mindent a fiúnak fizetni egy idő után pedig egyszer a lány máskor a fiú fizet vagy ha nincs pénze az egyiknek akk fizeti a másik :D de am nem vetted még feleségül akkor miért kéne eltartanod ?
2008. jún. 3. 18:09
 12/19 anonim válasza:

az eggyik barátnőmet elhívták mozizni

1. a pasi 30 percet késett

2. a számlát a csaj fizette, mert a pasi elfelejtett pénzt

vinni

3.mikor moziból kijöttek a a pasi rávette, hogy vegyen kaját meg innivalót is neke, mert éhe......

Na ennyit erről!

Azóta se látta a barátnőm a pénzét.........:-(

2008. jún. 3. 19:38
 13/19 anonim válasza:
éhe--->éhes
2008. jún. 3. 19:39
 14/19 A kérdező kommentje:
ehh.. én már a 30 perc késés miatt megmutattam volna merre van a 'húzzapicsába'..
2008. jún. 3. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Manapság már nem kötelező, hogy a fiú fizessen, de szerintem egy úriember igazán megtehet ennyit! Legalábbis az első randin... Viszont pont a kínos helyzetek elkerülése érdekében legyen nálad is pénz! Hátha kiderül, hogy a fiú otthon felejtette a pénztárcáját... :P

A vörös rózsától, amit egy fentebbi válaszoló írt, nekem a hátam is borsódzik! Halott virágot adni, ami egy hét alatt elszárad, szerintem minden, csak nem romantikus. :P Arról nem is szólva, hogy a vörös rózsa a lángoló szerelem jelképe, ami az első randin valószínűleg még nincs meg...

2008. jún. 3. 21:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül automatikusan, vigyél annyit hogy a magadét fedezni tudd. Amikor fizetni kell valamiért, kezdd elővenni a pénzt, a legtöbb srác úgyis "leállít" majd :D Hosszabb kapcsolatnál nálam változó, van hogy meghív, van hogy mindenki fizeti a magáét (ez a ritkább), de van hogy én hívtam meg a srácot :) (egyszerűen olyan kedvem volt :D)
2008. jún. 4. 02:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is vidd el a magad részét, de ne erőltess semmit. Nyugodtan fizethet (legalább látod, mennyire úriember) - és legközelebb hívd meg te.

De, ha ezt nem szeretné, akkor fizessetek felesben.

2008. jún. 4. 17:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mindketten iskolába jártok, nyilván a fiúnak a szülei adnak zsebpénzt, de aki ezt kihasználja, az egy olcsó ribanc. Ha van keresete, akkor sem valószínű, hogy mindet nőkre szeretné költeni. Értelmeséknél úgy megy, hogy esetleg egyszer meghív a fiú, másodszor már azt mondod, hogy a felét, vagy a részedet fizeted. Ő sem lopja a pénzt.
2008. jún. 8. 13:05
 19/19 anonim ***** válasza:
71%
A srác fizet az első randin ez alap...csak vigyázni kell a többi randin, hogy nem mindíg ő fizessen mindent mert azt foja hinni, hogy a pénzre hajtassz.
2008. jún. 13. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!