Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fizet, mert úgy van vele (gondolom) hogy minek áldozzon bele pénzt, ha lehet, hogy úgysem lesz semmi, viszont nem lesz semmi, mert az, hogy ilyen spúr egy kicsit taszítóvá teszi. Tehát hogyan jöjjünk ki az ördögi körből?
Nem tudom megjátszani magam, és önfeledten közeledni hozzá ha ilyen garasoskodó.
Itt most egy 200ft-os üdítőről beszélünk. Elmegyünk találkozni, ahová ő hív, beülünk valahova, és ott a 200 ft-os kólát külön fizetjük.. Kicsit ciki volt az eladó előtt is.. Olyan kellemetlen helyzet. Persze nem a pénz számít, mert egy mozijegyet, ami már drágább kategória, el sem fogadnám. Bár szerintem egy kólára egy barát is meghívhatna, főleg ha a találkozót ő ajánlja fel..
Szóval most akkor próbáljak közeledni, hátha megváltozik? Vajon az ilyen ember meg fog?
Normális válaszokat, köszi!
20/l
Én az ilyen embert úgy hagynám ott, mint a huzat. És nem azért, mert anyagias vagyok.
Hanem mert egész egyszerűen egy férfinek illik meghívni a partnerét egy randin. Pláne az első randin. Nyilván nem kell költségekbe vernie magát, de ha 200 Ft-on problémázik, akkor nem hiszem, hogy van miről beszélnünk. Én olyan kapcsolatot akarok, amibe szívem-lelkem beleteszem, de ha ő már az elején nem hajlandó erre, akkor később elég egyenlőtlenné fog válni...
Ha igaz amit a tesztelésről írtak előttem, nem tudom, milyen jogon csinálja, talán ő Mr. Tökéletes és így válogat a nők között? Talán azt várja hogy te hívd meg őt?
A 200 ft-os kólának meg nincs semmi köze az anyagiassághoz (mármint a lány részéről), ez csakis illendőség kérdése. Azok a tipikus pénzéhes lányok, akiket a fiúk inkább kerülnek, nem 200 ft-os kólákat várnak el... Szerintem az ilyen ember nem igazán fog változni. A félénk meg a béna az inkább kifizetne mindent a lánynak, csak hogy szimpatikusabb legyen neki. Attól tartok, ő ilyen garasoskodó és nem is fog változni, főleg, ha az anyagi helyzetük jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!