Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23-24 éves fiúk! Ti mit gondolnátok egy olyan lányról aki lassan 30 lesz (28-29 körül) és kezdeményezne feléd?
Marhára nem számít szerintem, hogy melyik fél az idősebb. Nálunk is az asszony az idősebb. Nagybátyám is fiatalabb, mint az élettársa, mégis együtt vannak 7-8 éve.
Hidd el, nem véletlenül akar veled lenni, persze az ok már más kérdés. Lehet, hogy érettebb vagy a korosztályodnál, mint én is. Vagy csak szereti a fiatal pasikat, mert azok elvileg többet bírnak még az ágyban, és jobban figyelnek a másikra. /Ezt nők mondták, úgy hogy mellőzzük a nagyzolást kedves idősebb hímtársaim. :))/
24/F
Én nagyon örülnék neki, szerintem sokkal jobbak a felnőtt nők mint a 20-as csitrik, minden értelemben. barátságosabbak, okosabbak, nőiesebbek. Kevésbé beképzeltek és legalább ők viszonozzák a szerelmet, nem úgy mint a fiatal lányok. Meg, kitartóbbak is a párjuk mellett, nem szakítanak vele pár hónap után.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!