Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma már nem divat, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már nem divat, hogy a férfi vacsorázni viszi el a nőt a randevún?

Figyelt kérdés
Egyre ritkábban hallok ilyet, inkább elviszi a mekibe vagy beülnek egy szórakozóhelyre.. persze, azzal sincs nagy gond, de pl. én örülnék neki, ha első randin étterembe vinnének vacsorázni :)
2013. jan. 27. 22:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy ezt írom, de apám arra nevelt, ne költs pénzt olyan nőre, aki még csak le sem sz*pott. Ez elég sarkos történet, de az igazság az, hogy tényleg kidobott pénz bármi, ha utána nem jöttök össze.

Én régebben, amikor még randizgattam, a sétára esküdtem. Beszélgetés, séta jó helyeken. Olcsó, praktikus, és többet meg is tudsz a másikról, ha nincs tele a szád a fél találkozó alatt.

26F

2013. jan. 28. 09:27
 22/26 anonim ***** válasza:

A lényegi mondanivalóddal egyetértek, bár az orálozás ezen kifejezésével nem. :D

Különben akivel eljutunk az orálig (kölcsönösen- mert ugyebár csak én őt minek?) azzal kapcsolatban marhára nem érdekel, költ-e rám. Az érdekel tetszik, kedvelem-e, ez pedig általában e nélkül is fennáll.

Más meg költhetne amennyit akar, ha nincs hozzá gusztusom.

2013. jan. 28. 11:00
 23/26 anonim ***** válasza:

Ezt az orál témát én is csak szemléltetésnek írtam.

Egyébként Kelly Bundy mondta ki az igazat, amikor Bud mindenfélét megcsinált egy nő kedvéért. "A nőknél az első pillanatban kiderül az ,hogy lesz -e szex, vagy nem. Csinálhatsz bármit a kedvéért, nem fogod megkapni"

2013. jan. 28. 11:25
 24/26 anonim ***** válasza:
Ez egy hatalmas bölcsesség. Teljesen így van. Ránézünk valakire: és tudjuk, van-e esélye. Ezt az esélyt később általában csak ronthatja (például utáltam meg már szépfiút a természete miatt, valósággal megundorodtam a testétől is, hiába tetszett először). Javítani- sajnos- bajosan lehet rajta. Külső megfog, benső megtart, ahogy mondani szokták.
2013. jan. 28. 12:35
 25/26 anonim ***** válasza:

Ezért nem értem egyébként a sok "csajozós" oldalt sem. Csak félrevezetik a fiúkat.

Aki nem kap esélyt, az kitörheti kezét-lábát, úgy sem fog. Ez kegyetlenül hangzik, de neki is jobb, ha nem vesztegeti feleslegesen az idejét, hanem keres olyat, akinek pont ő jön be...:)

2013. jan. 28. 12:37
 26/26 anonim ***** válasza:

17-es baromi sok igazságot mondott.

Nem szívesen vinnék első randin csajt étterembe több okból sem, és ezek között - szerencsére - nem szerepel az anyagi akadály.

Én magam nem vagyok egy puccos figura, feszélyezve érezném magam első randin a pénzes úriember szerepében, mert nem én vagyok.

Egy csomó kínos szituációt szülhet: mondjuk kínosan érzi magát a lány, mert sokat költöttem rá, vagy épp én érzem magam kínosan, mert szar a randi, de több ezer forintért etetem a szerencsétlent.

Sok a kötöttség egy első találkára. Szerintem valami egészen fantasztikus lehet, ha a kaját már megrendeltük mire rájövünk, hogy tuti, nem lesz második randevú. Az egy nagyon jóízű étkezés lesz...

Első randin beszélgetni szeretnék, ezt pedig legkevésbé tele szájjal. A tipikus mozis randi közhelyet sem vagyok képes megérteni, hiszen első randevún leginkább beszélgetni szeretnék - és nem egy filmről -, illetve nem szeretnék két óra hosszat kussban ülni a nő mellett a moziban.

Nálam sajnos az is fönnáll, hogy bár anyukám baromira igyekezett, hogy megtanítson enni, mégis folyamatosan leeszem magam, a földre potyognak kajadarabkák, maszatos leszek, stb. Emiatt eleve feszengnék, márpedig ez nem hiányzik.

Összességében azt mondom, hogy a párommal bármikor boldogan megyek étterembe és boldogan állom a cechet, de egy első randevúra szerintem nem ideális vacsorát megbeszélni. Inkább el tudom képzelni, hogy ha menet közben megéhezünk, akkor meghívom valahová.

2013. jan. 28. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!