Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már nem divat, hogy a férfi vacsorázni viszi el a nőt a randevún?
Sajtburger menu 500 ft: sajtburgerrel kiskrumplival es kolaval. Sot van oan is ami szinten joval ezer alatt van hogy csibeburger kiskrumpli kola es almaspite
es ha jol szamolom mind ketto 1200 alatt van
Én is szívesen venném,ha egyszer a párom elvinne étterembe:) Nem azt mondom,hogy a legdrágábba,de mondjuk ne is egy ilyen menüs gyorsétterem-szerűségbe. Persze ezekkel semmi gondom,szeretek ilyen helyeken is enni,de azért nagy ritkán nekem jól tudna esni egy kis "flancolás".
Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy első pár randin én sem szívesen mennék el étterembe,mert teli szájjal eleve nem nagyon tud az ember beszélgetni,pedig egy randi arról kellene,hogy szóljon.
22L
Azért ELSŐ randin az étterem elég meredek, legalábbis szerintem. (A 30+ korosztályt leszámítva, de szerintem te fiatal huszonéves vagy Kérdező.)
Le is írom, mi a bökkenő vele, legalábbis szerintem:
1. Ha egy férfi étterembe hív 1. randira egy "átlag" lányt, akkor a lány jó eséllyel azt hiszi, hogy a hapsi sznob/felvágós/régimódi...
2. Ha a lány tanácsolja, hogy étteremben legyen az első randi, akkor az "átlag" férfi azt hiszi, hogy a csaj egy pénzéhes l*tyó...
3. Általában ha egy lány "elvárja" az éttermet, akkor őfelségének nem lesz megfelelő egy mezei étterem. Ha nem lesz hűtött salátavilla és a kaviárhoz sem csont-, hanem fémkanalat adnak, és nincs minimum 24féle pezsgőből választék, akkor a f@szi egy zsugori sóher... És utána a királylány még elvárja, hogy az oda-vissza fuvart és oldja meg a hódoló, de ő be nem teszi nemes ülepét proli autóba (értsd: <10millió). És ha jól ment a randi, akkor miért nem mennek Bora Borára nyaralni mint minden szerelmes, mert az oolyyyaaaan romantikus.
4. Átlag Pista és Egyszerű Maris, akik érettségi banketten voltak utoljára étteremben, jó eséllyel feszélyezve fogják a környezetben érezni magukat, pedig már önmagában az 1. randi is izgalmas szitu. Ilyenkor jön elő a suta, tétova, feszengő viselkedés. Garantáltan nem lesz 2. alkalom...
5. Rántott sajtot sült krumplival egy egyetemi menzán is ehetsz, nem kell emiatt puccba vágni magad. Egy normális éttermi vacsorát egy középszerű helyen sem lehet 2 főre 5000 alatt megúszni (és még borravalót is illik adni). És valljuk be, hogy ennyi pénzt a magyar férfiak 80%-a nem tud/sajnál kiadni egy bizonytalan randiért.
6. Arról nem is szólva, hogy ha egy 1. talin étteremmel nyit az illető, akkor már gáznak fog érződni, ha attól "lentebbi" helyre hívja el később a lányt. És ugyebár a étterem, színház, komolyzenei koncert, Operabál, Oscar Gála, Angol Királynő születésnapi bankettje sor nehezen kivitelezhető Átlag Pistának, amikor majd 2 év múlva a lány a fejéhez vágja, hogy "régen bezzeg szerettél, amikor még étterembe/színházba vittél, azóta nem fejlődött a kapcsolatunk"...
25F
Kedves 17!
Ahogy olvastam amit írtál, rá kellett jönnöm, hogy teljesen igazad van. :) Egyébként a korom jól gondoltad (23).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!