Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha vki bikinibe felrak magáról képet vmilyen közösségi oldarra?
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 21:43
11/23 anonim válasza:
Akkor is. Rakja fel, ahogy egy helyi nevezetesség előtt áll, mondjuk felöltözve.
12/23 anonim válasza:
Magamutogató, szánalmas ribi, aki azt hiszti, hogy aki nem pakolja fel magát egyszál csöcsben a netre, annak már nem is lehet jó alakja. De az nem jut eszükbe, hogy normális, nem orrba-szájba kúró lányok is léteznek. Szóval: SZÁNALMAS!
13/23 anonim válasza:
hát hmm...barátom oldalán van fenn közös képünk, ahol én és ő átkarolva állunk a tengerparton, fürdőruciban. de én ettőlmég nem tartom magamat szánalmas ribancnak :D csakegy szép emlék, és nemhinném h fennlennék a napiszaron, mivel a kép nemolyan jellegű.
14/23 anonim válasza:
megnézem de ettől még egy ribanc
15/23 anonim válasza:
A 23:09 esnek van igaza!Aki kirándul a párjával az miért ne tehetné fel azt a képet,attól még nem ribanc....!!!1001 hejen van hasonló képem fent és nem vagyok ribanc!!!Nahhh ehhez mit szóltok????Szerintem aki ilyet le mond az csak puszta irigységből teszi mert nincs bátorsága feltenni ilyen képet magáról sehova....!!!!!Utállom az irigy embereket.......!!!És lehet nyugodtan lepontozni,mert nem vagyok irigy másra..........és más a véleményem mint a tietek....!!!!!xD
16/23 anonim válasza:
Szerintem nincs azzal semmi baj. Gondolom akik szerint ez gáz, annak savanyú a szőlő. :-P
17/23 anonim válasza:
ŐŐŐ nem olyan egyszerü ez. Tegyük fel ha egy lánynak szép alakja van, miért ne büszkélkedhetne ezzel? Ott a gáz ha egy aránytalan testü valaki pakol fel rakás képet, nem az hogy nem szabad csak nem szép.
Attól hogy felrak ilyen képet még lehet normális , kedves meg minden.
Nem kell azonnal rosszra gondolni.
18/23 anonim válasza:
Szerintem "ruhában" is lehet valaki undorító p*csás, megemutogató, nem kell ahhoz feltétlenül fürdőruhás kép. És fürdőruhásból is vannak konszolidáltabbak. Sulis koromban még én is raktam fel konszolidáltabb fürdőrucis képet, de mióta dolgozom, és komolyabb ismerőseim is vannak, leszedtem őket.
19/23 anonim válasza:
Buták vagytok. Nagyon buták. A ribanc az aki bárkivel összefeküdne. Nem az, aki feltesz valami közösségi oldalra egy strandon készült képet, amin fürdőruhában van. Ennyi erővel minek megy a strandra, "mutogatni magát" Egy prűd személy elkezdi osztani az észt, és mindenki követi mert mutogatni akarja az erkölcsét. Kb. ez jött le a legtöbb hozzászólásból.
20/23 anonim válasza:
szerintem senki sem beszélt a nyaralásos fürdőruhás képekről, hanem azokrol, akik fürdőruhában pózolnak a fényképeken és probálnak minnél "szexi"-bek lenni....és miért ribancok??? hát szerintem aki "félmeztelen" képeket rak fel magárol az internetre, biztos nem az a visszafogott, csendes lány aki vasárnaponként templomba jár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!