Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az összes férfi ugyanolyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak annyit?

Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 19:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"Mert nem mindegy milyen a csomagolás

L"

Na, itt a lényeg! Ha aranypapírba csomagolják, a nők még a trágyát is csodálatosnak látják. A való életben is válogatnak, lásd legyen minél dominánsabb, feltűnőbb, kivagyibb; majd utána meg sírnak, mert belülről már bűzlik.

2013. jan. 27. 20:42
 22/33 anonim ***** válasza:

"Ismerős a szöveg? Magnóra kéne venni és minden alkalommal lejátszani! :)"

Ja, ha fordítva általánosítja őket valaki akkor meg fel vannak háborodva!

Persze ha ők csinálják az nem az még véletlenül se.

2013. jan. 27. 20:48
 23/33 anonim ***** válasza:

"Mert nem mindegy milyen a csomagolás

L"

Aztán meg megy a hiszti, hogy a "szépen becsomagolt" így használt ki, úgy....

Legalább beismerted!

2013. jan. 27. 20:50
 24/33 anonim ***** válasza:
Jajj, már megint megy a szokásos a lányoknak csak a gazdag jóképű csávók kellenek vita? Akkor én megyek is. Viszlát!
2013. jan. 27. 21:43
 25/33 anonim ***** válasza:

"Jajj, már megint megy a szokásos a lányoknak csak a gazdag jóképű csávók kellenek vita? Akkor én megyek is. Viszlát!"

Azért ebből is látszik, hogy mégiscsak egy elit társaság a Gyakori ezen fóruma. "Jean, Miss 76 % távozik, kérem, segítsen feladni rá a kabátját!" :)

2013. jan. 27. 21:49
 26/33 anonim ***** válasza:

Esküszöm, ez az év legpoénosabb kérdése! Hajmeresztő kérdés! :D

Én például nem bánom, ha a csávó nem gazdag, a személyisége vonz, ő maga....nem minden lány hajt a pénzre, illetve én is arra hajtok, de önerőből, nem a srác által!

Remélem érthető voltam.. szóval elérem a céljaim, ha kell gürizek is simán, nem gond a meló sem, ha szeretem a pasit!

2013. jan. 27. 21:50
 27/33 anonim ***** válasza:
Mármint elit társaságok esetében jelenti ber valaki ilyen hivatalosan, hogy távozik.
 28/33 anonim ***** válasza:
Mister 76% vagyok :(
 29/33 anonim ***** válasza:
Tehát megköszönném, ha tiszteletben tartaná a nemi identitásomat! Adieu!
2013. jan. 27. 21:53
 30/33 anonim ***** válasza:
akkor elnézését kérem, tisztelt uram! :)
2013. jan. 27. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!