Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak annyit?
"Mert nem mindegy milyen a csomagolás
L"
Na, itt a lényeg! Ha aranypapírba csomagolják, a nők még a trágyát is csodálatosnak látják. A való életben is válogatnak, lásd legyen minél dominánsabb, feltűnőbb, kivagyibb; majd utána meg sírnak, mert belülről már bűzlik.
"Ismerős a szöveg? Magnóra kéne venni és minden alkalommal lejátszani! :)"
Ja, ha fordítva általánosítja őket valaki akkor meg fel vannak háborodva!
Persze ha ők csinálják az nem az még véletlenül se.
"Mert nem mindegy milyen a csomagolás
L"
Aztán meg megy a hiszti, hogy a "szépen becsomagolt" így használt ki, úgy....
Legalább beismerted!
"Jajj, már megint megy a szokásos a lányoknak csak a gazdag jóképű csávók kellenek vita? Akkor én megyek is. Viszlát!"
Azért ebből is látszik, hogy mégiscsak egy elit társaság a Gyakori ezen fóruma. "Jean, Miss 76 % távozik, kérem, segítsen feladni rá a kabátját!" :)
Esküszöm, ez az év legpoénosabb kérdése! Hajmeresztő kérdés! :D
Én például nem bánom, ha a csávó nem gazdag, a személyisége vonz, ő maga....nem minden lány hajt a pénzre, illetve én is arra hajtok, de önerőből, nem a srác által!
Remélem érthető voltam.. szóval elérem a céljaim, ha kell gürizek is simán, nem gond a meló sem, ha szeretem a pasit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!