Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is olyan magányosnak érzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is olyan magányosnak érzi magát, amiért nincs párja? Nem értem miért nem találok olyan lányt, akivel boldog lehetnék?

Figyelt kérdés

2013. jan. 27. 19:26
1 2
 11/19 Noydra ***** válasza:

"Ha egy fiú alacsony nem lehet párja"

Gratulálok, menj ki az utcára és nézegess te szerencsétlen. Unom már ezt a fogyatékos kifogást.

2013. jan. 27. 19:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Nézegettem már eleget, pont azért írtam.
2013. jan. 27. 20:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Ettől az "alacsony vagyok, örökre egyedül maradok" sza rságtól már nekem is herótom van.

És nem, nem mindenki magányos, akinek épp nincs párja. Én pl tök jól elvagyok. Dolgozok, sportolok, rendezem az életem, a barátaimmal vagyok, aztán majd jön valami.

25/N

2013. jan. 27. 20:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát ezaz! A farkas is magányos volt de mégsem, mert talált magának szórakozást! Piroskát, igaz megette de sebaj nem unatkozott.
2013. jan. 27. 20:21
 15/19 anonim ***** válasza:
megértelek...
2013. jan. 27. 20:29
 16/19 anonim ***** válasza:

9-es válaszoló

hát nagyon sírok :DDDDDDDD

én is magányos vagyok. tiszta depis ez a január :(

2013. jan. 27. 21:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem se volt még senkim és elég aktivan teszek ellene.Remélem megjön az eredménye.
2013. jan. 27. 22:37
 18/19 A kérdező kommentje:

Persze, én is jobban bírnám a magányos életet, ha azzal dughatnék, akivel csak akarok, ahogy ez a lányoknál szokott lenni. :)

Tudom mert van lány tesóm, bárkit megkaphat.

2013. jan. 27. 23:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, az sokat segít.

25/N

2013. jan. 27. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!