Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti milyen fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen fajta közeledésnek örülnétek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, de csak látásból ismerjük egymást (egy suliba járunk). Nem nagyon akarok a suliban kezdeményezni, hogy ne 'csámcsogjon' mindenki ezen, és ha nem jön össze, akkor ne röhögjön ki senki. Gondoltam rá, hogy esetleg elhívom egy házibuliba vagy valahova, de amíg nem ismerem ez nem fog menni. Szerintetek, hogyan közeledjek, hogy tudnám megismerni?
2013. jan. 27. 17:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi, ez jó ötlet!

Bár szerintem már 'lebuktam párszor', van mikor nehezen tudom levenni a szemem róla.:)

2013. márc. 15. 18:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Egy lány nem tartja bunkóságnak, ha egy srác nézi?
2013. márc. 15. 18:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Légy tökös! Menny oda hozzá és mondd el neki,hogy oda vagy érte aztán csókold meg! ;) Nekem bejönne.. 18/L
2013. márc. 22. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!