Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Számít hogy milyen kocsival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít hogy milyen kocsival megyek el a lányért?

Figyelt kérdés

Most lett meg a sportkocsim. Nagyon örülök neki legszivesebben ezzel mennék de nem akarok hivalkodó lenni. A másik "régebbi" egy 2010es S-osztályú merci. Ez se jó ötlet,nem ezzel akarok bevágódni.

Gondoltam hogy kölcsönkérem a szüleim kocsiját, csak az meg céges autó és a munkásuk használja. Az egy Peugeot 307.

2013. jan. 27. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Menjél akkor azzal a szar lepukkant merciddel!
2013. jan. 27. 16:49
 12/20 A kérdező kommentje:

az lepukkant lenne? azt hittem hogy a 2010es még jónak számít :O

Na mindig tanul valami újat az ember. Azt hiszem nem sokáig foglalja majd a garázst. Megrendelem az újat ezt meg megkapja egy haverom, úgy is fájt rá a foga...

2013. jan. 27. 16:56
 13/20 anonim ***** válasza:
first world problems :DDDD
2013. jan. 27. 16:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Dobd ki a kukába az ezer éves lepukkant kocsidat, add el minél előbb mert rád rohad, ott eszi meg a rozsda a garázsodban!
2013. jan. 27. 17:01
 15/20 anonim ***** válasza:

jah hallod add el a g*cibe, kinek kell egy olyan szar merci. Én a helyedbe vennék egy 40 milliós Range Rovert, azzal mehetsz érte. Gondolom úgyis neked ez zsebpénz.

Sőt ne is add el, nem ér annyit, inkább verd szét!

2013. jan. 27. 17:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Áhhh nem égetem magam azzal hogy hirdetgetem. Haveromnak elajándékozom de csak ha nem mondja el kitől van.
2013. jan. 27. 17:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Milyen kisstílű vagy, csak annyit keresel havonta? Pff

Szóba sem állnék egy ilyen csóró pasival!

2013. jan. 27. 17:17
 18/20 anonim ***** válasza:

ha bejön a srác,felőlem talicskával is jöhet értem...

amúgy meg,jajj jajjj,te szegény,micsoda gondok... :D

2013. jan. 27. 17:20
 19/20 A kérdező kommentje:

Ez van :/

Alig tudok belőle kijönni. Minden hónapban nyaralás, most vettem 2 házat... Mire kifizetem a motorok után a biztosítást meg a szervizest addigra alig marad valami. Az autók után sem 2 forint a Casco...

2013. jan. 27. 17:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Kamuzzál máshol hülyegyerek!!
2013. jan. 27. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!