Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy idegen srác "véletlenül"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idegen srác "véletlenül" megadta a számát. Felhívjam?

Figyelt kérdés

Tegnap mentem a keleti pályaudvarnál, majd egy srác leszólított az állomáson, hogy "bocsi, nem tudom berakni a SIM kártyát a telómba, segítenél?" én meg persze segítettem neki (nem volt valami nagy cucc), közben ugye a könyveim a kezemben voltak, szóltam neki, hogy addig fogja meg. Majd mikor mentem haza, kinyitottam a könyvet mert tanulni akartam, majd találtam benne egy olyan üzit, hogy "Hívj fel, srác az állomásról ;) 06....". Egész helyes srácnak tűnt, meg rendesnek. Szerintetek fel hívjam, és ha igen, mit mondjak egyáltalán neki?

L/19

2013. jan. 27. 14:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
50%
Hívd fel. Ezek szerint nem egy elveszett fazon:DD és még humora is van...
2013. jan. 27. 14:45
 22/30 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat.

Engem igazából csak az zavar, hogy ha ő akar tőlem valamit, akkor lépjen először ő, ne én hívogassam... mert akkor ennyi erővel elkérhette volna a számomat, és tényleg nem papíron keresztül kéne üzengetni.

2013. jan. 27. 14:46
 23/30 anonim ***** válasza:
Na és tetszett a srác?:DD Tök romantikus:)
2013. jan. 27. 14:47
 24/30 anonim ***** válasza:
Annyira nem volt bátor.
 25/30 anonim ***** válasza:

Na és honnan tudta hogy a könyveidet oda fogod neki adni?

Vagy a kabátzsebedbe akarta bedugni? Én nem tudom, nekem ez a sztori sántít.

26/30 anonim ***** válasza:
62%

22

Hívd fel, ő megtette a lépést, most már rajtad áll.

2013. jan. 27. 14:48
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

"Engem igazából csak az zavar, hogy ha ő akar tőlem valamit, akkor lépjen először ő, ne én hívogassam."

Nálad a pont. Nehogy már te szaladj a pasi őfensége után...

2013. jan. 27. 14:56
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Én fiúként azt mondom, hogy ez az egész marha nagy ötlet!:D

Ő ezzel megtette az első lépést, meg hát egy sms-t gondolom tudsz neki küldeni, hogy adjon egy email címet vagy elérhetőséget, hogy ne kelljen telóról költeni a pénzt.

Szval rajtad a sor. Így el tudod dönteni, hogy bejön e a srác vagy nem. Ha bejön, akkor ne légy ennyire "prűd".

2013. jan. 27. 14:57
 29/30 bogcsika22 válasza:

semi se fog tortenni ha felhivod .

kerdezd meg tolle hogy miert adta meg a telefonszamat

2013. jan. 27. 15:12
 30/30 anonim ***** válasza:

Én a helyedben írnék neki egy sms-t, ő megtette az első lépést, ha írsz neki sms-t, akkor kap egy "zöld lámpát", hogy felhívhat. Akkor nem a te telódról megy a pénz, mégis csak ő hív fel, és max ha nem szimpi utána, akkor nem történik semmi. Szerintem maga az ötlet aranyos.

21L

2013. jan. 27. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!