Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idegen srác "véletlenül" megadta a számát. Felhívjam?
Tegnap mentem a keleti pályaudvarnál, majd egy srác leszólított az állomáson, hogy "bocsi, nem tudom berakni a SIM kártyát a telómba, segítenél?" én meg persze segítettem neki (nem volt valami nagy cucc), közben ugye a könyveim a kezemben voltak, szóltam neki, hogy addig fogja meg. Majd mikor mentem haza, kinyitottam a könyvet mert tanulni akartam, majd találtam benne egy olyan üzit, hogy "Hívj fel, srác az állomásról ;) 06....". Egész helyes srácnak tűnt, meg rendesnek. Szerintetek fel hívjam, és ha igen, mit mondjak egyáltalán neki?
L/19
Én felhívnám. Mit veszítesz pár forinton kívül. Ha szimpatikus volt pláne.
Mennyivel rosszabb ez, mint egy közösségi oldalon ismerkedni?
Ha neked bejön miért ne,mondjuk elég bizarr "véletlen".
Amúgy én tuti eljátszanám a helyedben vele azt,hogy(ha mondjuk barna hajú volt pl)úgy szólnék bele,hogy "szia te vagy a szőke srác az állomásról?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!