Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy idegen srác "véletlenül"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idegen srác "véletlenül" megadta a számát. Felhívjam?

Figyelt kérdés

Tegnap mentem a keleti pályaudvarnál, majd egy srác leszólított az állomáson, hogy "bocsi, nem tudom berakni a SIM kártyát a telómba, segítenél?" én meg persze segítettem neki (nem volt valami nagy cucc), közben ugye a könyveim a kezemben voltak, szóltam neki, hogy addig fogja meg. Majd mikor mentem haza, kinyitottam a könyvet mert tanulni akartam, majd találtam benne egy olyan üzit, hogy "Hívj fel, srác az állomásról ;) 06....". Egész helyes srácnak tűnt, meg rendesnek. Szerintetek fel hívjam, és ha igen, mit mondjak egyáltalán neki?

L/19

2013. jan. 27. 14:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Én felhívnám. Mit veszítesz pár forinton kívül. Ha szimpatikus volt pláne.

Mennyivel rosszabb ez, mint egy közösségi oldalon ismerkedni?

2013. jan. 27. 14:36
 12/30 anonim ***** válasza:
lehet,hogy drogdíler :D és ha kell egy kis fű,van kihez fordulni :D :D
 13/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg el akar adni téged egy holland k*rvának
 14/30 anonim ***** válasza:
69%
Gondolkodj el hogy hány előre megírt "Hívj fel!" cédulát osztogathatott szét ugyanilyen módon a nap folyamán ezzel a módszerrel. Nem hiszem hogy csak neked firkálta volna oda amíg beraktad a SIM kártyáját.
2013. jan. 27. 14:37
 15/30 anonim ***** válasza:
Aztaaa. Ez én voltam :D:D
2013. jan. 27. 14:37
 16/30 anonim ***** válasza:
66%
Ha egy pasi randira akar hívni egy lányt, akkor randira hívja, nem pedig szórólapot osztogat.
2013. jan. 27. 14:38
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked bejön miért ne,mondjuk elég bizarr "véletlen".

Amúgy én tuti eljátszanám a helyedben vele azt,hogy(ha mondjuk barna hajú volt pl)úgy szólnék bele,hogy "szia te vagy a szőke srác az állomásról?".

2013. jan. 27. 14:39
 18/30 anonim ***** válasza:
58%
Én a helyedben felhívnám :D Trükkös volt :D
2013. jan. 27. 14:41
 19/30 anonim ***** válasza:
5 válaszolóval értek egyet!
2013. jan. 27. 14:41
 20/30 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem tök édes... egy esélyt megér...
2013. jan. 27. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!