Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet aszexuálisokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
fiú vagy lány nekem mindegy, ilyen téren nem vagyok válogatós =)
28/F
2013. jan. 27. 11:10
2/14 anonim válasza:
az milyen is? aki nem akar szexelni soha? vagy akar, csak ritkán?
3/14 A kérdező kommentje:
szerintem az aszexualitásban is fokozatok vannak, tehát olyan kéne aki hasonlóan van ezzel mint én, hogy csak nagyon ritkán akar szexelni.
2013. jan. 27. 11:36
4/14 anonim válasza:
5/14 A kérdező kommentje:
az előbb bemellékelt kérdéssel aztán mondhatom sokra megyek, ott az illetőnek már van párja, odáig nekem még el kéne jutnom.
2013. jan. 27. 11:51
6/14 anonim válasza:
Ha nagyon ritkán akarsz szexelni, akkor nem vagy aszexuális.
7/14 A kérdező kommentje:
szerintem viszont igen, mert az aszexualitás nem egy igen/nem dolog hanem mérték kérdése.
másrészt olyan még SOHA nem volt hogy csak úgy az jusson eszembe hogy szexelni akarok, hanem az csak olyankor van ha valaki nagyon tetszik. kb másfél évente van ilyen.
2013. jan. 27. 12:13
8/14 anonim válasza:
Teljesen normális vagy, max. egy kicsit gátlásos.
9/14 anonim válasza:
Te nem vagy aszexuális, mert az pont azért nem akar szexelni, mert nem tetszik neki senki. Nem vonzódik egyik nemhez sem.
Max részlegesen vagy az.
De nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!