Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg annyira csúnya lennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira csúnya lennék, hogy igaz lenne, amit tesóm mondott? Ennyire sokat számít a külső a csajozásban?

Figyelt kérdés
Tesóm azt mondta, hogy olyan ronda vagyok, hogy egy lány sem akarna velem járni. Ez nagyon rosszul esett, de úgy érzem igaza van és ezért nem volt még sosem barátnőm. :(

2013. jan. 27. 01:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Képet kaphatnánk? c:
2013. jan. 27. 09:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Még ha "csúnya" is vagy, nézz körül mennyi "csúnya" férfi van, akik menők. Nem a külső a legfontosabb. Ha a jellemeddel megfogsz valakit, az több, mintha ájuldoznának a külsődtől.
2013. jan. 27. 10:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Voltam én is szerelmes nagyon csúnya férfiba. Általában a fiatalabbak és helyesek tetszenek meg, nagyon válogatós vagyok. Mégis megfogott egyszer egy csúnya, ráadásul nálam idősebb férfi (ez ritka). Csóró volt (bár a többi is az, rendre), de a természete: odaadó, önzetlen, emberileg nagyon jó.

Utána már a külsejét is vonzónak láttam!

2013. jan. 27. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
jesszusom... milyen egy olyan testvér aki ilyet mond!?
2013. jan. 27. 13:20
 15/16 Scotty97 ***** válasza:
14-es, a lehető legjobb a világon... Akit dícsér a tesója az nem lesz valami magy ász, mert még önbizalma sincs. És erre a kijelentésre a legjobb válasz a visszakézből parasztlengős:D
2013. jan. 27. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérhetek szépen képet?:)
2013. jan. 27. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!