Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálsz ha a szőke nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálsz ha a szőke nő "lefagyaszt" a szemével?

Figyelt kérdés

Volt egy szőke, kifestett, magassarkús nő a buszon, leültem mellé, mert senki nem mert odaülni...5 percig olvastam, majd megszólítottam: Bocs, nincs véletlenül.....

Hát az úgy benézett...amivel azt mondta...ŐRŰŰŰŰŰŰŰLT!!!!!

HOGY MER MEGSZÓLÍTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyorsan visszamentem olvasni...

Ki se vette a füldugót a füléből...és csak egy fél másodpercet nézett.

Mit lehet erre mondani?? Mire vannak ennyire nagyra a prostik? Amikor le akart szállni akkor se mondott semmit, csak állt, nézett de ne rám...

Nincs ilyen hatékony komunikációs eszköz jelenleg az arzenálomban mint az ő fagyasztása, mit lehetne kifejleszteni??

2013. jan. 26. 09:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

És minek szólítottad meg, mégis mit akartál tőle?

"Bocsi, nincs véletlenül kedved lesz.pni engem?"

2013. jan. 26. 09:42
 12/17 A kérdező kommentje:
11es! Kitaláltam egy csajozós dumát ami 10 ből 7-szer működik...Ezt már szolgálatban lévő női rendőrtisztől is megkérdeztem...Mit akarok? Hát a telefonszámát...
2013. jan. 26. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Ja, szóval ha normálisan/udvariasan megszólít valaki - azaz okot nem adott rá, hogy állatként kezeld -, aki eddig semmit nem ártott neked, semmit nem csinált ,mindössze elkövette azt a hibát, hogy megszólított, és ahelyett, hogy böktél volna egy "tessék?"-et, - legalább meghallgatod mit akar - inkább kezeled úgy rögtön mint egy utolsó retkes kutyát.

Értem... Figyelj, ezeket után ne csodálkozz, ha ellenszenvet vált ki másokban.

És itt a hangsúly azon van, hogy úgy kezelsz egy ismeretlent, aki okot sem adott rá (!!!). Jogod van hozzá persze, csak a jólneveltség határát sem súrolod vele, és nem kell csodálkozni ha utána úgy is kezelik az embert, ahogy megérdemli.

2013. jan. 26. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:
" hogy mersz hozzám szólni te csúnya nyomi" kb ez futott át a kis csöpp agyán. Ha tetszedtél volna neki kedves lett volna.
2013. jan. 26. 10:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha simán pl csak az időt akartad volna megkérdezni, megérteném a felháborodásod. De mivel te ismerkedési szándékkal szólítottad le, ezért el kell fogadnod, hogy te nem voltál az "esete" enyhén szólva.
2013. jan. 26. 10:36
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem csak nem hallott, mert a fuleben volt a fulhallgato.. es azert nezett, hogy ismeteld meg amit mondtal.
2013. jan. 26. 10:40
 17/17 anonim ***** válasza:

És ő honnan tudja, hogy mit akart, ismerkedési szándék, vagy egyáltalán bármi más?

Bunkó volt a csajszi, a kérdező semmi rosszat nem tett, de azért kapja az oltásokat.

2013. jan. 26. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!