Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek el egy "randira" egy 33 évessel? :o
Társkeresőn írt rám a csaj. Én direkt írtam, hogy korombelit keresek, de akkor is erősködött, hogy egy próbát talán megérne.
Az írása alapján értelmes, viszont én semmiképp se kezdenék ekkora korkülönbséggel... főleg úgy, hogy van egy másik lány, akinél próbálkozni fogok mostanában...
De arra gondoltam, hogy talán nem lenne hülyeség elmenni mindezek ellenére... talán jól telne a nap, beszélgetnénk... :o
Mondjuk előtte lenne egy képcsere még, mert egyikünk se látta a másikat.
Süni: Hát, én nem szeretnék kezdeni vele a korkülönbség miatt... szóval nem úgy mennék, kép ide vagy oda, hogy akkor most úgy ismerkedem vele... csak egy amolyan laza dumálás, ilyesmire számítok :)
Ballerina, én is erre gondoltam :D
Na ez az, ennyit megérne :D
Csinálnom kell akkor valami képet, mostanában nem sikerültek jók :p
Másoknak tök jó tanácsokat adsz,de még is fel kell tenned ilyen kérdéseket?:)
Hogy van ez?
Amúgy képcsere nélkül semmiképp ne menj el,még az is lehet,hogy pasi és csak csajnak adja ki magát.:/
Szóval esetleg a skype is bejátszhat előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!