Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kizáró ok ha egy lánynak bőrbetegsége van?
2013. jan. 25. 20:55
3/10 anonim válasza:
Miért nem nézeted meg magad!
Apukámnak nagyon-nagyon régen olyan nagyobb foltokkal volt tele a teste. Benn feküdt a kórházba vagy 2-3 hetet (már nem emlékszem rá) és kiderült, hogy egyszerűn a szénsav egy alkotóelemére allergiás. Mióta nem issza, nincs neki.
Nézesd meg magad. Be kell beküdni kivizsgálásra.
4/10 anonim válasza:
Az arcán is? Úgy neccesebb, de ha ezen kívül szép/átlagos, akár... És mi ez a bőrbetegség?
5/10 anonim válasza:
Volt egy ismerős család ahol volt ilyen, kimentek a Holt tengerhez 1-2 hétre, és több mint 1 évig tünetmentesek voltak.Próbáld ki.
Ez pszoriasis.Genetikailag öröklödő.
6/10 anonim válasza:
nem. de hű. rosszabbra számítottam.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem, nekem nincs ennyi meg nem ilyen nagyok, csak kis pöttyök. Ja meg csak a hátamon van, meg 1-2 a mellkasomon.
Csak ilyen színű foltok. Van rá amúgy kenőcsöm, de nem 100%-ban használ.
2013. jan. 25. 21:01
9/10 anonim válasza:
Ez esetben nem vészes, nem zavarna.
10/10 anonim válasza:
Pontosan ilyen volt nekem is, anyukám azt mondta, melegkiütés (pici a szobám, a fűtés meg megy ezerrel xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!