Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van, hogy küldök magamról képet egy lánynak és ő meg van, hogy olyankor vissza sem ír vagy nem küld magáról?
Figyelt kérdés
Nem tartom igazságosnak, hogy kérésre küldök magamról képet ismerkedéshez és viszonzásul faképnél hagynak.25/F2013. jan. 23. 21:20
1/11 anonim válasza:
Dave, nyugodj meg ez egy természetes állapot nálad
3/11 anonim válasza:
Tényleg nem szép dolog
Valószínűleg nem nézel ki túl jól
4/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Dave, csak tudnám ki az komolyan. Attól, hogy nem tetszem neki még küldhetne magáról. A minimum, hogy viszonozzák a szívességet, de ezek szerint már ez is luxus egyeseknél. Ha nekem küldene egy olyan lány képet magáról, aki nekem nem tetszik, attól még küldenék vissza magamról.
2013. jan. 23. 21:23
5/11 anonim válasza:
Aki nem néz ki jól, az a csajok szerint már nem is ember, és nem érdemli meg a minimális tiszteletet sem.
6/11 anonim válasza:
Ennyi évesen igazán megszokhattad volna már.Nők...Ennyi.Próbáld inkább élőben.
7/11 anonim válasza:
Te férfi vagy, és mint olyan, korrekt. De mit vársz egy lánytól, aki neten ismerkedik?
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon még nem ismerkedtem neten, most kezdtem el nemrég. Hát nem jók a tapasztalataim. Ha már ez nagy elvárás, akkor nem tudom mi a szívesség.:S
2013. jan. 23. 21:27
9/11 anonim válasza:
Sajna a lányok 90% nem szokott ilyenkor válaszolni (mivel a pasik 80% nem jön be nekik így hatalmas az esélyed, hogy nem fogsz tetszeni a legtöbb lánynak), mert nem akar megsérteni, hogy nem vagy helyes pasi. Ez tényleg nem szép, de ők ilyenek, el kell ilyennek fogadnunk őket.
10/11 anonim válasza:
A legszörnyűbb az mikor hetekig kép nélkül beszélsz neten egy lánnyal, oda van érted, majdnem beléd is zúgott. Aztán megtörténik a képcsere és a pasik legtöbbször elfogadják a lányt olyannak amilyen. Aztán te is küldesz képet és többet már nem ír vissza. Sem puszi, se pá, se bú vagy bá. Lelépnek szó nélkül. 6 szor jártam már így. Ilyenkor ereket akar vágni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!