Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megismerni a lányt aki tetszik. Hogy kezdjem?
Nem ismerem sajnos egyáltalán, még nem beszéltem vele soha. Egy iskolába járunk, de sajnos pont a másik irányba lakik a sulitól, szóval a buszon se találkozunk. Közös ismerősünk nincs. Egyetlen lehetőségem csak amikor látom az iskolában, férrehívom és megmondom neki hogy szeretném megismerni, viszont ez így érdekes lenne, hogy még nem is beszéltünk előtte soha. Facebookon nem szeretnék írni neki, mert azt a legnagyobb taplóságnak és töketlenségnek tartom, mert az nem egy tárkereső oldal.
Szóval hogysmint csináljam? Menjek oda, mondjam meg hogy megismerném és találkozzunk valamikor, és kész? Nektek mi lenne a reakciótok?
18F
A facebook valóban közösségi oldal, azonban olyan közösségé, akik ismerik egymást. Én sem szeretném ha egy vadidegen csak úgy ész nélkül írogatna nekem meg a képeim előtt csorgatná a nyálát, Habár ez nem egyszer fordult elő már. Nem is jelölgetek idegeneket vissza. Másrészt nem akarok virtuális életben élni(habár basszus most is azt csinálom, na mind1). Harmadrészt parasztság mert legalább annyival megtisztelhetné a fiu a lányt hogy személyesen beszél vele. Arról nem is beszélve, hogy face to face beszélgetve, sokkal hamarabb megismerhetjük meg, meg nagyobb eséllyel kelthetünk vonzalmat egymásban. A mimika meg a testbeszéd nagyon sok mindent elárul. Nekem annyi az össz bajom, de szerintem nem csak nekem, hogy lehet egy full idegen csajjal beszélgetést kezdeményezni, hogy utána legyen is valami a dologból. Utána már megy magától minden, csak elkezdeni nehéz. De nálam akkor sem marad opció a facebook, mert ott csak gerinctelen, tartás nélküli emberek ismerkednek.
Továbbra is várom a hasznos, témát kimerítő válaszokat. ;)
szerintem is taplóság lenne facebookon írogatni neki. de szerintem menj oda hozzá és mondd el neki hogy szeretnéd őt megismerné mert nagyon szimpatikus neked és szeretnél vele egyszer összefutni. ha igent mond akkor valószínűleg tetszel neki, ha nemet akkor meg ...
ha igent mond, hívd el pl. kávézni vagy ilyesmi. legyél meggyőző, és udvarias. az minden lányt lehengerel.
de a 2. ötlete is átgondolandó.:P
16/L
Semmiképp ne facebookon közeledj felé, még csak be se jelöld.
Amikor látod, hogy egyedül van pl a büfében, vagy bárhol, esetleg haza felé leszólítod, hogy ,,tudom, hogy bunkóság csak így leszólítani egy lányt, de nem bírtam megállni, elkísérhetlek xhely-ig?"
Mielőtt mondani akarsz valamit szedd össze magadban a szavakat, hogy ne előtte makogj.
Szerintem ez siker lenne! Majd írj, hogy mi volt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!