Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rám tapadt egy fiúbarátom, pedig van pasim. Hogy közöljem vele finoman, hogy hagyjon élni?
Tömören: 2 és fél éve van barátom,még mindig szerelmesek vagyunk.:) Fél éve mentem egyetemre,és megismertem egy srácot,akivel nagyon jó barátságba lettünk. Suliban mindig együtt vagyunk,és mivel egy irányból járunk,vonaton is gyakran találkozunk. Jófej,szeretek vele hülyülni,de néha nap végére (vagy néha máskor is) már sok nekem. Ez még nem lenne nagy gond,de sulin kívül is folyton találkozgatni akar. Neki nincs barátnője,így nem sokat mozdul ki otthonról (igaz,lenne rajtam kívül több barátja is akikkel lóghatna). És hát nagyon ritkán még oké,de egyre jobban nyúz,és én szívesebben lennék a barátommal,ha tehetném vele tölteném minden időmet...és egyszerűen már idegesít,ahogy rám tapadt. Viszont nem akarom megbántani! Suliban jó vele,és azt sem akarom,hogy lecseréljen,mert suliban mással nem is vagyok jóban,mivel mindig csak vele voltam eddig. És attól félek,ha megbántanám,akkor keresne mást. És ami most nagyon aktuális: ez a srác elhívott pár hete valahová,és jó ötletnek is tűnt,így igent mondtam. Utána viszont megtudtam,h olyan haverjait is elhívta,akiket én nem nagyon bírok,főleg h levegőnek néznek,ha együtt vannak...Szóval kitaláltam egy kifogást,h miért nem tudok menni,de mondtam h nélkülem is nyugodtan mehetnek,mert annyira nem fontos,h ott legyek. Erre kitalált egy újabb időpontot a srác. Egyáltalán nincs kedvem menni. Most mit kéne neki mondanom?:S
20/L
"Nagyon kedvellek, tök jó barátnak tartalak, de értsd meg, hogy van pasim, és szívesebben töltenék vele több időt. Te is fontos vagy nekem, de az életem nem csak egy ember körül forog."
Vagy valami ilyesmit. A kifogások helyett az őszinteség célravezetőbb.
Ha tényleg a barátjának tart, akkor megérti. (Persze azért a másik végletbe se menjetek át, hogy mellőzöd őt! Mert egy barátság nagyon fontos ám. :))
Ha "lecserél"? Akkor nem is tartott ténylegesen barátjának, szóval...
amit itt leírtál
ez jó
mondhatod tompításként azt hogy a barátod féltékeny tipus és félsz hogy félreérti a helyzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!