Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem vele?
17 éves és nagyon tetszik nekem.soha nem volt még barátnőm.sokat mosolyog rám,beszélgetünk,van közös témánk.sztem nem vagyok neki közömbös.csak időközben az egyik osztálytársam ráhajtott,de a lányt meglátásom szerint hidegen hagyja.a legjobb barátom sokat beszélget vele,de másfajta csajokat kedvel.tőle nem tartok,a másiktól egy kicsit.na meg attol h kikosaraz...mit tegyek?
f/17
utolso kommentelő!
ez jelent némi problémát,ami miatt előre is parázok:nem egy városban lakunk,távolság 25km,csak a suliban látom.
Basszus.....
most esett le!
egy honappal ezelőtt volt egy filmnezes a suliban.volt vissza a kezdesig 2 ora,a csaj nem tudott hazamenni,nagyon fűzogetett h maradjak ott.én hülye meg siettem a másik iranyba haza.velem akart lenni 2-esben,mert mindenki hazament.na hát utolag mindenki okosabb... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!