Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok segíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exemplar kérdése:

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
alálkoztam két hete egy lánnyal. Szerencsére az érdeklődési körünk teljesen stimmel.1x el is hívtam, eléggé utaltam rá, hogy az randi lesz, ez biztos le esett neki. Nagyon stresszeltem, és sokat izeg-mozogtam a találkán. Ezután 3 nappal beszélgettünk, és, , tisztázta" hogy baráti érzéseket táplál felém. Szerencsére ettől még szoktunk találkozgatni, és minden nap beszélünk a Faszbukon. Ez nekem nem elég! Kérlek adjatok ötletek, hogy hogy szerezzem meg a lányt. Ötletek?

2013. jan. 24. 22:26
 1/4 SeoToX ***** válasza:
100%
Bocs haver hogy ide trollkodok.. Elkezdem olvasni fapofával és mikor oda értem, hogy "Faszbukon" na ott kajakra nevettem egy jót:D
2013. jan. 24. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
ha hasonlít az izlésetek valszószínünek tarotm ,hogyazt is tudod, mivel nyügözd le. :)
2013. jan. 24. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Már nem is kell válaszolni, hiszen a kérdésben már benne van a válasz..

"tisztázta hogy baráti érzéseket táplál felém"

2013. jan. 24. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:
jó, hát mindenkinek köszönöm a választ
2013. jan. 25. 14:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!