Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy engem folyton csak bántanak lelkileg, pszichésen a lányok? Miért nincs szerencsém a párkapcsolati életben?

Figyelt kérdés

Az van, hogy még sosem volt barátnőm, pedig már sok éve vágyom egy normális kapcsolatra, egy rendes, aranyosk, kedves, bájos barátnőre, de akárhányszor is ismerkedem a lányokkal és végül már kezdem úgy érezni, hogy végre van egy lány, akivel együtt lehetnék, hirtelen a lány egy hatalmas sebet ejt a lelkemben különböző módon és végül ismét csak egyedül maradok.

Tudom az is probléma, hgy érzelmesebb, érzékenyebb típuús srác vagyok, aki persze igyekszik ezt leplezni, de attól még belül ez nagyon fáj nekem. Elég sok mindent tudnék mesélni, hogy mi okozta azt, hogy mára szinte egyszerre tartok a lányoktól és egyszerre szeretném megölelni,csókolni, szeretni azt az egy lányt, akivel talán végre boldog lehetnék, de folyton csak fájdalmas vége lesz minden egyes próbálkozásomnak, kapcsolatomnak és már most ismét úgy érezm egy újabb fájdalmas vég után, hogy egyre nehezebb még egy újabb ismerkedésre, kezdeményezésre rászánni magamat. Jelenleg ott tartok, hogy legszívesebben csak barátkoznék lányokkal és már az sem érdekelne, ha több nem lenne köztünk, hiszen úgy is ott lehetnék egy lány mellett, ölelhetnék, vígasztalhatnám, törődhetnék vele, anélkül, hogy fájdalmas, kockázatos kapcsolatba mennék bele vele, nem akarok még egy fájdalmas sebet szerezni...

Tudom szánalmasan hangzik ez az egész és visszaolvas én is lehet hányni fogok eme soroktól utólag, de így érzek és szeretnék megoldást találni a problémámra, szeretnék egy lányhoz úgy közel kerülni, hogy ne legyen csúnya, fájdalmas vége, mint eddig...

2013. jan. 24. 20:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10: Tényleg mit kell az önbizalom hiány ellen tenni?
2013. jan. 26. 11:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem univerzál recept nincs rá. Én is voltam önbizalomhiányos visszahúzódó ember.Még most is meg szoktam inogni néha.

Én úgy gondolom , hogy ez fejben dől el. Egyszerűen meguntam , hogy ilyen fajta az életmódom és keményen unszoltam magam azért hogy végigcsináljam például menjek oda másokhoz ismerkedni , csajozni meg ilyenek.Figyeltem , hogy hozzám hasonló kinézetű csávókért miért vannak oda és értem miért nem. Félre ne értsd én se vagyok nagy szám , de ugye mint sokan írják el kell fogadnod magad és ez így is van.

Nem csak attól nőhet az ember önbizalma , hogy összejön valakivel.Ha az utcán rádmosolyognak , szóba állnak veled a nők a társaságukban vagy az már bőven ad okot az önbizalomra.s ebből ugy az is következik , hogy jobban kiismered őket jobban tudsz velük bánni , azaz tapasztalatot szerzel , ami még egy dolog , hogy nőljön az a bizonyos önbizalom szint:)

Utána már lehet próbálkozni egy kapcsolattal.

A másik dolog az elutasítás: ha kudarcként fogod fel és bezárkózól az tényleg kudarc. Én ilyenkor elgondolkozom miért nem működött a dolog levonok egy következtetést és a hibákból tanulva a következő esetet már jobban fogom kezelni.

Röviden , ez csak rajtad múlik , amíg magadon nem segítesz , addig más se fog rajtad.

2013. jan. 26. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!