Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan ritka az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ritka az olyan lány manapság, aki gyönyörű meg okos is egyben? 18/F

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 19:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van olyan lány, sőt még szerény is, én vagyok az élő példa xD :D Na de amúgy attól függ, mit nevezel okosságnak vagy tudásnak? Azt, ha valaki két lábon járó lexikon, vagy azt, ha csak úgy "átlagosan", rendesen okos? Ha az előbbi, akkor marad a csúnya, ha az utóbbi, akkor meg természetes szépségeket keress..:)

13/L

2013. febr. 11. 00:20
 12/15 A kérdező kommentje:
#11: Okosságnak nem a lexikonos tudást nevezem, hanem hogy a lány azért átlagosan legyen okos, azaz tudja az alap dolgokat a világ folyásáról, ne legyen lökött és vihogós. De te szép is vagy, ugye? Tudom, nem a plázacicákra kell bukni, nem is azokra bukok, de a természetes szépségre vágyom. De van a másik véglet is, hogy egy lány nagyon okos, de kívülről csúnya vagy kövér, stb.
2013. febr. 12. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert kevés, az okos és jólnevelt lány. Dugható akad egy csomó.
2013. aug. 15. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért olyan ritka, az olyan fiú, aki jól néz ki, de mégsem hü*lye és tanulatlan?
2013. aug. 15. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:

azért mert, ha magamból indulok ki, az ilyen lányok nem adnak esélyt akárkinek és NEM, nem arra gondolok, hogy ilyen-olyan külsővel rendelkezzen az a férfi, akivel leáll, hanem legyen szintén intelligens, legyen érett és komoly, de egyben humoros, meg azért valamicskét adjon az ápoltságra

a másik "gond", hogy általában az ilyen lányok az idősebb (mondjuk úgy 23-28 éves korosztály) társaságát keresik, mert velük tudnak igazán azonosulni és komolyabb dolgokról beszélgetni :)

az egyik válaszoló írta, hogy az ilyen lányok nem járnak plázába, stb. kérdem én: aki plázába jár (valahol ruhát is kell venni) avagy szeret néha normális kereteken belül szórakozni, az a nő/lány már egy liba? szerintem nem kell mindenkit felcímkézni :)

az viszont tény, hogy ez a párosítás már tényleg egyfajta hatalom :D

2013. aug. 15. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!