Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan ritka az olyan lány manapság, aki gyönyörű meg okos is egyben? 18/F
Van olyan lány, sőt még szerény is, én vagyok az élő példa xD :D Na de amúgy attól függ, mit nevezel okosságnak vagy tudásnak? Azt, ha valaki két lábon járó lexikon, vagy azt, ha csak úgy "átlagosan", rendesen okos? Ha az előbbi, akkor marad a csúnya, ha az utóbbi, akkor meg természetes szépségeket keress..:)
13/L
azért mert, ha magamból indulok ki, az ilyen lányok nem adnak esélyt akárkinek és NEM, nem arra gondolok, hogy ilyen-olyan külsővel rendelkezzen az a férfi, akivel leáll, hanem legyen szintén intelligens, legyen érett és komoly, de egyben humoros, meg azért valamicskét adjon az ápoltságra
a másik "gond", hogy általában az ilyen lányok az idősebb (mondjuk úgy 23-28 éves korosztály) társaságát keresik, mert velük tudnak igazán azonosulni és komolyabb dolgokról beszélgetni :)
az egyik válaszoló írta, hogy az ilyen lányok nem járnak plázába, stb. kérdem én: aki plázába jár (valahol ruhát is kell venni) avagy szeret néha normális kereteken belül szórakozni, az a nő/lány már egy liba? szerintem nem kell mindenkit felcímkézni :)
az viszont tény, hogy ez a párosítás már tényleg egyfajta hatalom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!