Hogy hogy ilyen ritka az Emília név? Olyan gyönyörű.
Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 20:36
1/18 anonim válasza:
ízlések és pofonok.
Nem tetszhet mindenkinek egy név.
2/18 anonim válasza:
Mindenkinek más név tetszik, ezek szerint a Emília nincs az emberek többségének a Top 3-ban. Ha neked tetszik, és így fogod hívni a babádat, örülj neki, hogy nem lesz minden második gyereknek ugyanez a neve.
3/18 anonim válasza:
Az én húgomat úgy hívják és 6 éves :)
Én 20 vagyok és Noémi.
Mind2-nk neve regényből van ,hiába anya szeret olvasni :) Szerencsére már én is ;)
4/18 anonim válasza:
Ami Neked tetszik,másnak borzalmas.Ami Nekem teszik,lehet Téged kirázna a hideg tőle.Ez így van jól.Engem soha nem érdekelt,hogy mások mit gondolnak,Nekem a nagyon különleges,egyedibb nevek tetszenek.
5/18 anonim válasza:
Mert ez normális név. A többség azt hiszi,hogy okosabb lesz a gyereke,ha minél kimondhatatlanabb,"különleges" nevet ad a gyerekének.
6/18 anonim válasza:
az egyik ismerősöm az :Emilit adta
7/18 anonim válasza:
Én is mindig Emília akartam lenni.
Szerintem is nagyon szép.
8/18 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű és direkt jó, hogy nem tucatnév.
10/18 anonim válasza:
Nekem is tetszik, bár az én lányomnak angol neve van, nagyon ritka és különleges, szóval én eleve nem adnék magyar nevet, de szerintem egy teljesen magyar kislánynak nagyon szép név az Emília.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!