Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-24éves Csajok! : Hanyadik randin szeretitek, ha elhívnak benneteket moziba?
24 éves pasi vagyok
Azért kérdezem, mert a moziban ugye, csók is van, kézfogás, és átölelkezés is van. Ezért kérdezem, hogy hanyadik randin szeretitek, ha elhívnak benneteket mozizni?
Mit szerettek a moziban? Mit vegyen nektek a párotok?, stb...
köszi
Szia! Ma már válaszoltam a másik kérdésedre is.
Lehet egy kérdésem nekem is? Nem akarlak megbántani, de ezeket a kérdéseket nem csak "olyan" kíváncsiságból teszed fel, hogy a válasz nem is érdekel, csak az, hogy lásd, ahogy néhányan kiakadnak?
Esetleg az egyetemre kell anyag toleráns és intoleráns viselkedési mintákról?
Vagy jóval fiatalabb vagy és valamiért 24 évesnek adod ki magad?
Mert ilyet, hogy "azért gondoltam moziban a csókot, mert ugye, ha erotikus jelenet van a filmben, akkormi mást lehetne csinálni?" nem nagyon kérdez egy 24 éves meglett férfi még akkor se, ha sohase volt barátnője (hanem inkább egy olyan tini, aki még most imserkedik az ellenkező nemmel, és csak Walt Disney filmekből vannak ezirányú tapasztalatai).
Amennyiben komoly a kérédés, akkor válaszolok is:
A mozi randihelynek nem igazán alkalmas, mert nem lehet semmit se csinálni, max. átölelni. A lányok egy része szégyenlős és nem fog csókolózni, úgy hogy még 50 idegen is van a teremben. Ezért inkább a házi filmnézést ajánlom, ott bármit lehet ;)
14:55-es eggyel fentebbi hosszászóló:
Amit eddig leírtam, az teljesen igaz. :(
Ha az egyetemre kellene egy felmérés, akkor csináltam volna egy honlapot, és arra tenném fel a kérdőiveket, és a weboldal linkjét küldözgetném mindenkinek.
Láttam, hogy mások felháborodtak, de akkor szerintem befejezem a kérdezősködést, majd minden eldől, akkor, ha egyszer az életben randizom. Nem akartam megbántani senkit.
Az sem igaz, hogy tizenéves vagyok, csak 24 nek adom ki magamat. Ezt nem tudom, hogy hogyan tudnám bebizonyítani, de én nem éreztem, hogy olyat kérdeztem volna, amit egy tini kérdez, mert nem is arra figyeltem, hanem , hogy feltegyem a kérdésem.
Moziban láttam másokat, hogy barátnőikkel csókolóztak film közben, ebből indultam ki.
Azért köszi, hogy te is írtál, aki irt, annak a hozzászólását én hasznosnak jelöltem.
:D
hát nemtom.
én soha nem estem neki senkinek erotikus jelenet közben a moziban:D
még a 1,5 éve páromnak se.
ez elég gáz lenne, ha mindenki ezt csinálná. végül meg ilyen orgiába fullad vagy mi?
én moziba filmet nézni megyek, nem romantikázni. azt otthon kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!