Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/12 Jézus :) válasza:
Ha csak ez a vágyad, akkor menny el egy diszkóba és tedd szét a lábad!
3/12 anonim válasza:
Kiteszel ide egy képet magadról, és ha jól nézel ki, bing máris tudsz válogatni a sok privátot író közül:D
5/12 anonim válasza:
Egy nőnek ennél könnyebb dolga nincs is.
6/12 anonim válasza:
ha elég szép vagy akk hamarabb is :D
7/12 A kérdező kommentje:
ez csak egy teszt jó vagy rossz válaszokkal !!! nem pedig saját trükkök elsajátitássa az interneten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha lenne is ilyen próblémám azt nem inen kérdezném !!!
2013. jan. 24. 16:53
8/12 A kérdező kommentje:
ja és a nönek nem ez a legkönnyebb dolga a világon mert ha neked az akkor nagy bajaid lehetnek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. jan. 24. 17:00
9/12 anonim válasza:
Hát, szerintem ebben semmi nehézség nincs.
Kb. fél percig kell szemeznem vele, a következő fél percben odajön, benyög valamit, aztán én is. 1 perc pedig marad arra, hogy non verbálisan kifejezzem, hogy nem hiába vett magán erőt :)
10/12 anonim válasza:
"ja és a nönek nem ez a legkönnyebb dolga a világon mert ha neked az akkor nagy bajaid lehetnek !!!!!!" Hogy mi? Ezt most nem értem. Fiú vagyok egyébként, és képzeld ha egy szép lány oda megy egy sráchoz, hogy na cső szexelünk? Akkor biztos lehetsz benne hogy néhány perc múlva már a bugyijában fog turkálni, ezért könnyű nektek bepasizni. Viszont ha én fiúként kérdeznék ilyet egy lánytól kapnék egy nagy pofont:) Szóval könnyű a dolgotok nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!