Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal lányok, benneteket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok, benneteket nem zavar, milyenek a "férfiak" mostanában?

Figyelt kérdés

A tizenéves lányokra gondolok. Körülnézek az utcán, mindenhol ezeket a cicafiúkat látom. 50 kilósak, feszülős farmerben, tűrögetik a hajukat...És már évek óta nem értem, szegény lányok kikkel járnak, mert nem tudom elképzelni, hogy ezek a típusú egyének tetszhetnek egy nőnek. Még macskakörömben is nevetséges a "férfi" jelzőt rájuk használni...

én csak 26 éves vagyok, de szóba sem jöhetne egy olyan pasi, aki a tükör előtt többet van mint én, nem magasabb legalább 10 centivel és nem nehezebb 20-30 kilóval. És nem borostás, ha nem borotválkozik, meg azon versenyezzünk, kinek feszesebb a farmerje.

És gondoltam mostmár megkérdezem:

titeket is zavar, hogy ez a választék, vagy ez tetszik nektek, mert ezt kapni? most mi a férfiideál? mert én értetlenül állok a dolog előtt, mintha az lenne a szexi, aki nem is pasi, hanem áthajlik nőbe...

2013. jan. 24. 13:37
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Mostmár, hogy minden választ elolvastam, gondoltam válaszolok az eredeti kérdésre: 15 éves lány vagyok és engem irritálnak nagyon ezek a fiúk... ha már összejövök valakivel akkor mások is tudják már megállapítani hogy melyikünk a fiú... inkább leszek egyedül minthogy egy ilyennel összeálljak
2013. jan. 24. 16:36
 22/27 anonim ***** válasza:
Engem is zavarnak, de: Attól még lehet férfi, hogy úgy néz ki, öreg hiba a külsőből megítélni, hogy valaki tényleg férfi a talpán, vagy nem. Mondom ezt úgy, hogy az általad leírt típusú férfi vagyok én is.
2013. jan. 24. 19:21
 23/27 anonim ***** válasza:
De ha neked van párod, minek foglalkozol ezzel? Örülj, hogy neked férfias férfi jutott, a többi meg le van tojva. Egyébként sok lányt nem zavar, mert ez a menő, és ami menő, az nem zavaró. Egyébként pedig tizenéveseket nem érdemes férfi szóval illetni, hiszen gyerekek. Neked a gyerekek nem tetszenek, ami természetes, bár furcsa, hogy megnézed őket.
2013. jan. 24. 19:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, aki ítéllezik valaki felett pusztán a külseje alapján az sem jobb ember... Én ilyen alig 50 kilós, alacsony,cukinak, aranyosnak tartott fiú vagyok és lehet, hogy nem vagyok külsőre férfias, de belül nagyon is az vagyok, tudom mit akarok és értelmesebb is vagyok, mint a legtöbb ember. A természet ilyen genetikával áldott meg, pedig rendszersen sportolok is, de az őseim mind alacsonyak voltak még a nagyszüleim sem voltak magasabbak tőlem, ilyen 160-165cm magas volt szinte mindenki max. Ezért te elítélsz engem is, amikor erről nem is tehete, arról sem, hogy pocsék anyagcserém van, ami miatt több tízezernyi minőségi élelmiszert kéne havonta megvásárolnom és felzabálno, hogy hányásig való zabálások árán felhízlaljam magam egy általada férfiasnak vélt szintre. Azért megnéznélek te hogy néezl ki, ha ennyire ítélkezel mások felett!
2013. jan. 24. 23:11
 25/27 A kérdező kommentje:
és neked is ez a fejedre vasalt, lenyalt hajad van, amit folyton tűrögetsz és te is női ruhákban jársz? mert ha nem, nem rólad beszéltem.
2013. jan. 25. 07:31
 26/27 anonim ***** válasza:

Leegyszerűsítem: a kérdező az emós k*csögökre gondolt :D

Megjegyzem, engem is nagyon irritálnak az ilyen cicafijúk, de mivel 31 éves ff vagyok, így nekem nem igazán kell foglalkoznom velük, legalább több csajt hagynak nekem :D Max a látványuk zavar, de mivel alapjában véve toleráns ember vagyok, így átsiklom már az ilyesmin, nem bosszantom magam velük :)

2013. jan. 25. 13:07
 27/27 A kérdező kommentje:
persze, elférnek a bolygón. csak nem értem a mai fiatal lányok 16-20 évesek kivel tudnak járni? a 30-as pasikkal?
2013. jan. 25. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!