Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, benneteket nem zavar, milyenek a "férfiak" mostanában?
A tizenéves lányokra gondolok. Körülnézek az utcán, mindenhol ezeket a cicafiúkat látom. 50 kilósak, feszülős farmerben, tűrögetik a hajukat...És már évek óta nem értem, szegény lányok kikkel járnak, mert nem tudom elképzelni, hogy ezek a típusú egyének tetszhetnek egy nőnek. Még macskakörömben is nevetséges a "férfi" jelzőt rájuk használni...
én csak 26 éves vagyok, de szóba sem jöhetne egy olyan pasi, aki a tükör előtt többet van mint én, nem magasabb legalább 10 centivel és nem nehezebb 20-30 kilóval. És nem borostás, ha nem borotválkozik, meg azon versenyezzünk, kinek feszesebb a farmerje.
És gondoltam mostmár megkérdezem:
titeket is zavar, hogy ez a választék, vagy ez tetszik nektek, mert ezt kapni? most mi a férfiideál? mert én értetlenül állok a dolog előtt, mintha az lenne a szexi, aki nem is pasi, hanem áthajlik nőbe...
"nem nehezebb 20-30 kilóval"
Nyöhöhö, akkor nekem 30 kilós csaj dukálna? :D
38-as a lábam, de valóban 180 centi magas vagyok. nem az alapján választok pasit, h hány kilóval nehezebb, de egy férfi azért legyen kb 70-80 kiló.
nem az a bajom, ha egy férfi izmos, sportos, és jól öltözik. látom nem értitek. akkor belinkelek, csak hogy mindenki felfogja, melyik típusról beszélek:
vagy mondjuk SP meg a justin bieber. ezek a mtroszexuális fiúcskák.
Oké, akkor nincs durung paraszt lábméreted nőként juhhé. De 180 centi az nőben elég magas. Én vagyok 180 centi, és szín izom kox nélkül. egy centivel nem lennék magasabb, nem jók a szélsőségek. Rengeteg nő tetszett már, de mind alacsonyabb volt nálam. 175 centi felettiek nem érdekelnek, hiába szép az arca, nem látom meg benne a nőt. Túl magas. Nem hozzám viszonyítottan,hanem a homo sapiens fajhoz meg a női átlagmagassághoz viszonyítva.
180 centi az a legnormáéisabb, az optimum. Egy homosap max 200 centi, az az fölötti már kóros agyalapimirigy tultengés miatt nől mint egy fosóparé. Abnormálitás.
persze, értem amit írsz, de mi köze van a kérdéshez?
igen, magasabb vagyok az átlagnál, ez van, de nőies vagyok, mert van csípőm, van mellem, hosszú a lábam és kifejezetten arányos vagyok, szóval nem vagyok egy durung jeti vagy ilyesmi.
egyszerűen engem zavarna, ha a szupermarketben nekem kéne a nehezebb szatyrot vinnem, mert a 40 kilós cicafiúm nem bírja el, és összerogyna alatta. zavarna, ha nagyobb a bicepszem a pároménál és az is ha sokkal többet foglalkozik a külsejével mint én. (minden nap hajvasalás, szemöldökszedés, láb-és kézgyantázás, mert simán cukibb és van amelyik fiú még sminkeli is magát)
nem tehetek róla, nekem nem tetszik, ha egy fiú olyan, mint egy kisány. és az érdekelt, hogy a mai lányoknak ez tetszik-e. mert ha nem, akkor miért néznek ki a fiúk úgy, ahogy? púposak, satnyák, izomtalanok és bu-zi-san öltözködnek. és ezt látom az utcán mindenhol.
amúgy azért nagyon ki tudok akadna, ha valaki (és ezen az oldalon főleg igaz) nem értik meg emberek a kérdést és ostobságokat válaszolnak. most pl mindenki kiragadott egyetlen dolgot a felsorolásaimból és nekiállt kötekedni. a leírásomat en block kell nézni. persze, lehet alacsonyabb, lehet könnyű, lehet vasalt haja, öltözhet jól, festheti a haját. de könyörgöm, ezek együtt azért ne legyenek már igazak.
és mindenki játsza a hülyét, hogy nem érti a kérdést, hogy kötekedhessen és a kákán is csomót keressen. erre miért van szükség?
tényleg nem vagyok egyértelmű, vagy ennyire rossz tényleg az emberek szövegértési képessége? vagy mindenki kötekedni jár ide? mi van itt?
Bármi ami kapcsolódik így vagy úgy a topikhoz, annak van helye. Egyébként elég akarnok nő lehetsz, ha ennyire nem tűrsz semmi ellentmondást. Mint valami náci haláltáboros gestanyó. Neked tanárnőnek kéne elmenni, ott vágnak le ilyen szövegeket a milf boszorkák.
Igazából a kérdésben az átlag fórimozó kritériumokat lát felsorolva, amikről az jön le,hogy bármelyik külön külön is béna tulajdnoság és kizáró ok. Azért bátorkodtam írni ,hogy van amiről nem tehet, van ami meg nem gáz, attól függetlenül hogy a felsorolás zömével egyetértek, nyurga pincsersrácok bénák.
nem, nem vagyok gestapós banya. egyetlen dolgon tudok kiakadni, az emberi butaságon és értetlenségen, főleg, h avalki direkt játsza az agyát. lehet ellentmondás,elfogadom és várom, hogy mikor ír ide végre valaki, akinek ez tetszik és elmagyarázza, miért. mert sok lányt és nőt ismerek, a metroszexuális férfiaktól az összeset kirázza a hideg, mégis tele van velük a város. és vagy mind meleg, vag ezek szerint így lehet csajozni. ami meg ellentmond annak, hogy ez senkinek nem tetszik. ez egy paradocxon, amit nem értek.
az ellentmondásaitokkal csaki az a bajom, hogy értelmetlenek és köteledőek. leírtam egy típust, de segítek, hogy megértsd:
ugynaaz történt, mintha leírtam volna, hogy van az a nőtípus, aki szőke, nyávogó, műanyagból áll póthajjal, kacsaszájjal, műkörömmel és csak a pénzes pasikra hajt és sötét mint az éjszaka.
és az történt, mintha most ideírt volna 20 ember:
-"aki szőke neked már nem is ember?"
-"ha műkörme van miért buta egyből?"
-"nekem póthajam van, mert kihullott az eredeti, akkor nyávogós pi..a vagyok?"
-"mellrákom volt, kellett az implantátum, ezért miért nézel le?"
érted mi a bajom? külön-külön ezek semmmit nem jelentenek. de minden felsorolt tulajdonság egyben egy embertípust ad ki, akit senki nem csíp.
ugyanez a helyzet most is, erre leszóltok, ha valaki nem 80 kiló, nem férfi? nem erről beszélek.
és igen, nagyon felhúzom magam, hogy még mindig nem érti senki!
Érthető így már. De azért jön be ezeknek a lányoknak ez,mert most ez a menő, ez a trendi ez az extrém. A szárnyit eregető kis buxáknak mingid is vonzó volt az extremitás.
Minden korszaknak megvolt a maga agyhalál stílusa a Bee Geeses időkben az állatnagy trapézgatyaszár, a fötelmes hippik, aztán punkok, cicanadrágos festettszemű hardrock bandák már a hetvenes évek végétől, azoknak is ugyanúgy megvolt a keletjük, mint ma ezeknek a kis patkányoknak. Pedig azok is a nomrálhoz képest abnormális jellegüek.
Tetszik a kicsilányoknak,mert extrém, nem hétköznapi, bevállalós, érdkes. Hiába nem célszerű, nem kiforrott férfias külső de akkor is, ez van. Most ez a divat.
A divatolást az a konzervatív emberek minden korszakban támadták. MEg az öregecskedő emberek főleg! akik még az előző divatnak hódoltak.
igen, csak tudod ez evolucionális szempontból érthetetlen.
mert tetszik nem tetszik, vannak ösztöneink.
szagolunk feromonokat és hormonszint, egészségi állapot alapján találjuk alapvetően vonzónak a másikat.
pl a férfiak általában a szélesebb csípőjű, egészséges, mellesebb lányokat kedvelik (feleségnek, komoly kapcsolatnak) mert ezek a tulajdonságok a szaporodásnál azt jelzik, a hölgy termékenyebb, anyatípus.
a nők meg szeretik az erős, férfias hímeket, akikben van tesztoszteron, mert erős, egészséges utódokat jelenhetnek.
illetve a férfi megvédi, óvja a családját.
ezért furcsa kicsit ez az ideál. mintha a természetnek mondana ellent....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!