Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú, érezhet ő is irántam valamit?
Ő 17, én 14 (igen, igen tudom fiatal vagyok, nem azt írtam, hogy szerelmes vagyok belé, csak, hogy bejön). Egy iskolába járunk és mindig a haverjaival van, de mikor elmegy mellettem mindig abbahagyja a beszédet. Akár mondat közben is. Még nem beszéltünk, sajnos. Nem tudom, hogy milyen indokkal szólítsam le vagy írja rá. A barátaim szerint szokott nézni, de ezt nem tudom, hogy igaz-e. Lépnem kéne? Várjam, amíg ő lép? Miért marad csöndbe, ha meglát?
Oltásokat nem kérek, köszönöm. :)
focistával ne kezdj :) jó tanács
de nem mindegyik olyan.... tesztelhetnéd igazán :)
többször közelében lennél, mert ez még szerintem nem jelent semmit mindenki megnéz mindenkit
Lehet hogy elsőre béna módszernek tűnik, de ejts le valamit úgy, hogy szinte kénytelen legyen fölvenni és visszaadni Neked. Vagy menj neki kicsit véletlenül, stb.
Higgye nekem, ezek az ódivatúnak tűnő módszerek örökzöldek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!