Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú és egy lány jó barátok, de a fiú nem szerelmes a lányba és a fiú nem meleg az annak a jele hogy a lány csúnya?
Ilyen kérdéseket a gyerekek szoktak feltenni.
Két ember között a kapcsolat mélysége nagyon sokmindenen múlik.
Nem csak a külső számít.
Egyáltalán nem azt jelenti...
Nekem is van jónéhány lány barátom és egyik sem csúnya, sőt, szerintem kifejezetten szépek, csak én egyszerűen nem vagyok beléjük szerelmes mivel a páromat szeretem.
Egyrészt nyugodtan írhatod E/1-ben, az oldal anonim :-) (valahogy az az érzésem, hogy te vagy a lány)
Másrészt: a szerelem és a barátság két külön fogalom, két külön elvárási rendszerrel. Nekem is vannak lány barátaim, nagyon jó barátok is, de nem gondolok rájuk potenciális célpontként, ugyanis amellett, hogy jól érzem magam velük valóban nincs meg az a szikra. Talán azért, mert a kezdetekkor nem csajozási céllal ismertem meg őket. Talán azért, mert jól ismerem őket, és tudom, hogy nem illenénk össze. Vagy azért, mert tudom, hogy a személyiségünk túlzottan eltérő. De általában nem azért, mert csúnyák.
Harmadrészt: ízlések és pofonok. Ha nem is vagy csúnya, lehet, hogy neki másfajta csajok jönnek be.
-G-
Pff ilyen hülyeséget, már bocs. A szerelem nem a kinézettől függ. Hogy vonzó-e az más kérdés.
Egyszerűen csak nem szerelmes és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!