Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap randizok egy nővel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap randizok egy nővel. Társkeresőn ismertem meg. Úgy tudja, hangmérnök vagyok. Valakinek nincs valami jó ötlete, hogy mit mondjak, hogy hol is dolgozok pontosan (bp-i vagyok)?

Figyelt kérdés

Igazából azt szeretném, ha valaki leírná, hogy pontosan mivel is foglalkozik egy hangmérnök. Milyen végzettség kell hozzá, és hogy mit tudnék kamuzni, ami olyan meló, hogy nap mint nap bejárok egy munkahelyre? :D

Tudom, hogy gáz a szitu, de idősebbnek mondom magam, mint amennyi vagyok, és szeretném, ha ez most összejönne...

Úgy tervezem, hogy kb. úgy a 3.-4. randi után megmondom neki az igazat, de addig kéne valami tuti story! Segítsen aki tud, és megköszönném, ha nem jönnének olyan jellegű kommentek, hogy szemét vagyok, vagy épp gyerekes... Stb...

2013. jan. 22. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
na pont az ilyen srácok miatt szólja le mindenki a társkeresőt. arra nm gondoltál, hogy az igazat mondd? de ha ő hazudna, gondolom fel lennél háborodva, hogy hazug k*rva. és még ráadásul gyökér is vagy, hogy kitalálsz egy olyan sztorit, amiről fogalmad sincs. gratulálok. lúzer.
2013. jan. 23. 02:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Hangmernok:D az ide irokkal ne foglalkozz en max nevetnek rajta ha kiderülne nem is tudod mi az
2013. jan. 23. 04:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Na, megvolt a randi?
2013. jan. 24. 23:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem mondd meg neki, bár így sem biztos, hogy összejönne a dolog, viszont talán nagyobb rá az esélyed.

Nem valami szerencsés dolog rögtön hazugsággal kezdeni egy találkozást...

A magam nevében beszélek. Mert én aztán elég nagyot csalódnék abban az embernek, aki rögtön hazudik a munkájával kapcsolatban. De, ha elmondod mért tetted meg ezt stb. és nagyon bejössz neki, akkor szerintem megbocsát.

De, majd mondd el, hogy sikerült. :)

És egyet értek az előző hozzászólókkal, pont az ilyenekért nem jó a társkereső oldal. Nem szabad hazudni, de ha mégis megteszed, tisztázd rögtön az elején.

2013. jan. 25. 04:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elfelejtettem, hogy azt írtad holnap lesz a randi. Tehát már meg volt. De azért remélem tisztáztad vele a dolgokat. :))
2013. jan. 25. 04:03
 16/18 A kérdező kommentje:

Megvolt a randi... Elég jól sikerült! :P

De az igazságot még nem tudja... Viszont szeretném elmondani neki minél előbb... Végülis minden másban igazat mondtam, csak a koromat illetően meg a foglalkozásomat tekintve nem... 26-nak hisz, de amúgy 20 vagyok... :)

2013. jan. 25. 12:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen nő........

Nem lennék a helyében!

2013. jan. 25. 20:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Akkor tisztázd vele minél előbb a dolgokat. Egy kapcsolat lehetőleg ne hazugságon, hanem őszinteségen épüljön.

(Ez kedves tanács akart lenni, de most egy picit durván fogalmaztam.)

2013. febr. 1. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!