Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Milyen véleménnyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen véleménnyel vagytok az olyan lányokról, akik jól informáltak gazdasági, politikai és társadalmi témákban, illetve logikus és racionális gondolkodásúak, érdeklődnek a tudományok iránt is?

Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol még régebben, hogy az ilyen lányokat nem igazán szeretik a fiúk, mert "túl okosak" nekik és úgy érzik, hogy nem tudnak újat, érdekeset mutatni. Érdekelne a véleményetek. 21/L.

#fiú #lány #okos #racionális #jól informált
2013. jan. 22. 15:10
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
A szépség szubjektív, de szeretnek a fiúk. :)
2013. jan. 22. 22:43
 42/50 anonim válasza:
ha tud szopni és jól akkor már nincs gond de az ágyban nem ezt kérdezem :D
2013. jan. 30. 19:13
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

"Drágám, úgy vágyom egy jó szopásra!"

"Okés, este bejelentik Matolcsi új programját; ekkorában még nem volt részed!"

2013. jan. 30. 20:13
 44/50 anonim válasza:
100%

Ne higgyetek neki!Biztos van valami hátrány ennyi előny mellett!

Az apád talán orosz maffiavezér?Egy fickó van elásva a kertben?Köröz az FBI?VALAMI CSAK VAN!Ilyen tökéletesség nincs!

Komolyra fordítva:Ha kifogsz egy olyat mint én,(már ha külsőre is tetszik) akkor nagyon jól jársz mert nálam a külső nyom a latban úgy 20%-ot.Én ugyanis az értelmet és kifinomultságot keresem egy nőben.Tehát ha egy olyan fiút találsz aki tényleg nem egy mosogató gépet keres,akkr nagyon jó kapcsolatod lesz.

És mivel kicsi az esélye hogy valamikor is találunk egy ilyen lányt mint te,ezért klónozd magad és küldjél már nekem egy klónt (tudattal együtt mert főleg a személyiséged és a tudásod tetszik).

2013. jan. 30. 21:11
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Milyen suliba jársz kérdező? Én mindig is ilyen lányra vágytam! :)
2013. febr. 2. 01:13
 46/50 anonim ***** válasza:
A véleményem az, hogy ettől még mindig lehet buta pics@ és rendes is. A személyisége a lényeg, nem az érdeklődési köre.
2013. febr. 2. 10:48
 47/50 A kérdező kommentje:
Jogi egyetemre járok. :)
2013. febr. 2. 12:16
 48/50 anonim ***** válasza:
Egoista!
2013. márc. 3. 19:27
 49/50 anonim ***** válasza:
Senki sem tökéletes...a te egyik nagy hibád például, hogy el vagy szállva magadtól.
2013. márc. 3. 19:28
 50/50 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemre jársz?
2013. márc. 3. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!