Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen véleménnyel vagytok az olyan lányokról, akik jól informáltak gazdasági, politikai és társadalmi témákban, illetve logikus és racionális gondolkodásúak, érdeklődnek a tudományok iránt is?
"Drágám, úgy vágyom egy jó szopásra!"
"Okés, este bejelentik Matolcsi új programját; ekkorában még nem volt részed!"
Ne higgyetek neki!Biztos van valami hátrány ennyi előny mellett!
Az apád talán orosz maffiavezér?Egy fickó van elásva a kertben?Köröz az FBI?VALAMI CSAK VAN!Ilyen tökéletesség nincs!
Komolyra fordítva:Ha kifogsz egy olyat mint én,(már ha külsőre is tetszik) akkor nagyon jól jársz mert nálam a külső nyom a latban úgy 20%-ot.Én ugyanis az értelmet és kifinomultságot keresem egy nőben.Tehát ha egy olyan fiút találsz aki tényleg nem egy mosogató gépet keres,akkr nagyon jó kapcsolatod lesz.
És mivel kicsi az esélye hogy valamikor is találunk egy ilyen lányt mint te,ezért klónozd magad és küldjél már nekem egy klónt (tudattal együtt mert főleg a személyiséged és a tudásod tetszik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!