Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Milyen véleménnyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen véleménnyel vagytok az olyan lányokról, akik jól informáltak gazdasági, politikai és társadalmi témákban, illetve logikus és racionális gondolkodásúak, érdeklődnek a tudományok iránt is?

Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol még régebben, hogy az ilyen lányokat nem igazán szeretik a fiúk, mert "túl okosak" nekik és úgy érzik, hogy nem tudnak újat, érdekeset mutatni. Érdekelne a véleményetek. 21/L.

#fiú #lány #okos #racionális #jól informált
2013. jan. 22. 15:10
1 2 3 4 5
 11/50 Dogmatix91 ***** válasza:
85%

Az attól függ. Ha egész nap politizál az nem épp előnyös :D Engem alapból nem érdekel a politika, elolvasom azért a fontosabb cikkeket a politikával kapcsolatban, de csak azért, hogy tudjam mire számíthatok a jövőben. Az viszont tök jó, hogyha sok témához hozzá tudsz szólni és nem csak a "de szép piros kocsija van" mondat tudja elhagyni a szádat :D Engem nem zavar, ha bizonyos témákban okosabb nálam valaki, nem lehet senki se minden témában jól informált. A probléma azzal van, ha valaki nem tud másról beszélni csak 1-2 témáról. Szeretem az okos lányokat, főleg ha szépek is :D sajnos manapság a normális kinézettel megáldott lányok többségének az értelmi szintje vetekszik egy marék földével.

Ha olyan pasit fogsz ki aki az adott témákban kevésbé jártas és úgy veszed észre, hogy ez őt zavarja akkor viszont ajánlatos visszafognod magad kicsit, hogy ne érezze magát butának melletted. Érdekes dolog egyébként ez :D Szerintem azért akarnak a férfiak okosabbak lenni a nőnél, mert úgy érzik, így nagyobb esélyük van megtartani őket. Nyilván Te sem egy buta férfival akarod leélni az életed, de ha mégis ilyennel jönnél össze, akkor attól félne, hogy előbb utóbb elhagynád, mert buta. :D Legalábbis én így gondolom. 21/F

2013. jan. 22. 15:30
 12/50 anonim ***** válasza:
A véleményem: do want!
2013. jan. 22. 15:35
 13/50 anonim ***** válasza:
Ez butaság szerintem, azért ez nem egészen így van, ha tetszik egy lány nem az fog érdekelni hogy néhány dologban jártasabb mint én, sőt betudna avatni olyan dolgokba amit én nem tudok, másfelől ha mind a két fél halál művelt lenne, tulajdonképpen nem is lenne miről beszélnie a két félnek, a beszélgetés meg az egyik legfontosabb dolog, csak úgy általában is, hiszen az hogy valaki nem művelt, a legkevésbé sem azt jelenti hogy ne lehetne egy nagyon jó felfogású és logikusan gondolkodó ember.
2013. jan. 22. 15:38
 14/50 A kérdező kommentje:
# 11/12: Természetesen nem mindig 1-2 témáról beszélgetek valakivel, ahogy az egész társalgás hozza. Nem fogom magamtól felhozni egyből, hogy Orbán helyett ki lenne a jobb, vagy ilyesmi. :D Azzal mondjuk tényleg egyetértek, hogy a nők többsége buta és ez el is szomorít. :(
2013. jan. 22. 15:41
 15/50 Hole Hunter ***** válasza:
100%

Gondolj bele! Ha csak ilyen jól tájékozott lányok lennének, mit csinálna az a rengeteg szerencsétlen, akik itt a GYK-n rimánkodnak punci után?! Esélyük sem lenne!

Nagyszerű partner leszel...egy agyilag kevésbé nyomorék pasinak.

44/F.

2013. jan. 22. 15:43
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

"Ne a politikával meg ilyen baromságokkal törődjön.."

Jajajaja mert az hogy mi lesz az országgal, baromság :D én most igenis sokat törődök vele, végzős középsulis vagyok, a későbbi életem múlik a mostani politikán :D szóval nem érzem magam hü.lyének amiért érdekel :DD

Amúgy hát engem sok dolog érdekel, nem vagyok stréber, se zseni, de azért érdeklődök, és ugyanúgy el tudok beszélgetni a barátnőimmel a körömlakkokról meg a cipőkről (bár azok annyira nem kötnek le, csak a lakkok, imádom őket xDD ) mint apámmal vagy akárkivel a sportokról meg a politikáról meg a csillagászatról :D

DE felvágásból nem beszélnék ezekről, csak azért teszem mert tényleg érdekelnek :D

Ja és a lényeg: barátom azt mondja bejön neki, hogy ilyen vagyok :D Más meg itt írja hogy nem... ez tök relatív :D van aki szerint ez jó, van aki szerint az :D találj olyan fiút akinek ez jön be :)

2013. jan. 22. 15:43
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Én pozitivan állok ehez!

Sok f@szcibálo buta rhibanc közt jo ha van ilyen lány....

2013. jan. 22. 15:49
 18/50 anonim ***** válasza:
77%
Attól, hogy politikáról beszélsz, nem lesz jobb a jövőd:D
2013. jan. 22. 15:49
 19/50 Dogmatix91 ***** válasza:
100%
Olyan szempontból egyébként mindenképp előnyös, hogy nem valószínű, hogy valaha is lesz buta pasid :D A fiúsabb téma egyébként mit jelent? A mai világban lassan már csak női és uniszex "témák" lesznek :D
2013. jan. 22. 15:50
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Hol lehet ilyen lányokkal találkozni?
2013. jan. 22. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!