Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki a szeretetem?
Mondd meg neki kerek perec, vagy hívd el magaddal valahová randira.
Én is megőrülök az ilyen férfi(ak)tól, hogy nem tudják megmondani. Úgy variálnak néha, ahogy a nő szokott.
Ne azt mondd, hogy randi, csak hívd el magaddal. Ha ismered már egy ideje és érez valamit, akkor úgyis igent mondd.
Kérdezd meg tőle, hogy elmenne-e veled moziba/pizzázni/cukrászdába stb.... ekkor meg ekkor.
Figyeld a reakcióját. Nem hiszem hogy egy ilyen kérdés után elriasztod. Inkább azzal lehet elriasztani, ha túl késő hívod el. Adta valamilyen jelét, hogy vonzódik hozzád?
"Érdemes eszt a kérdést feltenni teni? hogy csak velem beszél e így"
Szerintem igen. Ha laza vagy, semmit se veszíthetsz rajta. Tudod hogy hány srác tesz fel ilyen kérdést? Nekem pl. a munkahelyen egy srác, csak szimplán beszéltünk és mondta. Levettem a dolgot, mondtam neki, hogy nem, de minden megy a maga kerékvágásában. Elvégre lehet, hogy mint haver hívott csak - olyan lazán tette fel a kérdést, egy teljesen szimpla beszélgetés közepetette. (amúgy nem érdeklődöm a kollégám iránt)
Egyébként ha csak veled beszél úgy ahogy, akkor nagyobb esély van rá, hogy tetszel neki. Kezdj el valamiről beszélni és szegezd neki. Vagy úgy is mondhatod, hogy nem megkérded, hanem pusztán mondod, hogy mennél szombaton du. moziba meg kajálni és arra gondoltál, hogy mehetnétek ketten ha van kedve. --- ennyi. Csak nyugodtan.Aztán majd alakul. Nem kell rárontani, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, jajj de járnék veled stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!