Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet neten olyan 14 éves emberekkel ismerkedni/barátkoni/randizni aki télleg 14 és nem pedofil?
Figyelt kérdés
Csak mert már 3 pedofil irt rám itt..... ennyi2013. jan. 21. 19:34
22/30 anonim válasza:
Hat nem tom szerintem a valasz adok kozul is legalabb 2 pedofil, legalabb az a macis biztos xD.A neten meg semmi sem biztonsagos.Facen is sok olyan van hogy kitesz magarol egy jokepu pasit s kozbe egy kover pedofil 60 eves ferfi ul es varja az aldozatokat xD.Am en is 14 eves vok :)F
23/30 anonim válasza:
Ismerkedj a suliban... ott legalább tuti annyiak.. vagy a haverjaid korosztálybeli ismerősei között válogass... :)
24/30 anonim válasza:
# 22/23 Időpont ma 10:44
Ha 14 vagy, mi a pék f***árt nem vagy suliban? És ha igen, milrt óra alatt írogatsz?
25/30 anonim válasza:
10:44 vok unatkozok matek oran xD
26/30 A kérdező kommentje:
Én is szoktam unatkozni matek órán de sosem gyakorizok. Lehet hogy ezt a jó szokást át veszem tőled. A macis meg 17 éves
2013. jan. 23. 14:32
27/30 anonim válasza:
ezzel a kérdéssel én is foglalkozom..egy ideje:D alig lehet neten sajnos ismekedni (ritkán) de én is nagon szeretnék,mert ki tudja?:D lehet hogy ott találom meg a NAGY "ŐT" ? :D xD
amúgy én is csak 13 vagyok és csaj,és ha te se vagy pedfil beszélgetni lehet velem:D x')
28/30 anonim válasza:
gyerekek, hol éltek ti, hogy nem találjátok meg egymást a neten?:D
29/30 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok és lány. Írj, ha szeretnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!