Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek könnyen megy az ismerkedés, mit tanácsoltok?
De ennek ez a lényege. Tökmindegy mit kérdezel úgy az első 10-20 percben valakitől, mert nem érdekel úgyse effektíve, hogy mit mond. Az annyi, hogy felméred, hogy van e benne bármi vonzó, amitől úgy megmozgatja a fantáziádat. Ha nincs, akkor skip, mész tovább. Ha van, akkor meg a korábbi sablontémákból tuti meg tudsz ragadni 1-2 olyan momentumot, amit tovább tudsz vinni, és kifejteni, boncolgatni, vagy érdeklődni felőle.
Ha nem tudtok beszélgetni, mert nem jön magától, akkor meg ne erőltesd, keress mást, akivel nem csak pislogtok egymásra kínosan.
Nekem általában megy. És általában 1-2 ember mindig van, akivel lesz közös téma, és utána simán el tudok velük beszélgetni. Lehet, hogy nem ők tetszettek a legjobban, vagy nem ők voltak a legnagyobb "Janik" a társaságban, de attól még nekem szimpatikusak voltak...
21L
2. válaszoló jól mondja.
Mert első lépés h megtetszik valaki, 2. lépés, hogy odamész köszönösz neki bemutatkozol meghívhatod valamire, és leültök beszélgetni, és ez a beszélgetés valóban nem tart tovább 1-2 óránál azt ha kiderül h A szép gyönyörű alma belül savanyú és pff akkor az ember megy tovább.
De ahhoz h megtudjuk a másikról h érdemes e vele kezdeni ahhoz mindig le kell ülni kicsit beszélgetni és ha nem nem...akkor mész tovább...
itt arról van szó, h a kérdező annyira szorong, h nem jut el odáig, h leüljön a lánnyal beszélgetni, ezért nem tudja önmagát adni (ha jól értettem)
nekem bejött anno, amit írtam az első válaszomban
utána pedig, amit a többiek írtak, mert az feltételezi a lazaságot már, h adva van
ja igen köszi! nem olvastam el rendesen...
szóval igen aljutni odáig h oda merjen menni...hát ez nem könnyű.
De a téma sokaknál okoz nagy gondot.
Persze függ hogy hol ismered meg hol vagytok, de a környezetből lehet témát meríteni ha kifogy az ember, körül vesznek nagyon sokan vagy ha egy hegytetőn vagytok akkor romantikus dolgok vagy az emberekről is lehet beszélni hogy hova mehetnek mit csinálnak stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!