Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hova menjek, h a nyáron bepasizzak már végre?
Hatalmas közhely, de igaz: minél inkább erőlteted, annál kevésbé fog sikerülni. Én a helyedben egyébként nem "bepasizni" akarnék, hanem párkapcsolatot. Óriási különbség! :P Ha úgy tekintesz egy párkapcsolatra, hogy "összejön", és nem "kialakul", akkor elég furcsa lehet a gondolkodásmódod... Hatalmas erő van a szavakban!
Ha azonban ragaszkodsz a "bepasizós" modellhez, úgy arra ott vannak a diszkók. Minél zsúfoltabb a hely, annál jobb. Menj táncolni, közben nagyszerűen lehet szemezni. Egy idő után tuti, hogy rád mászik valaki...
Erről a saját hülyeségem jut eszembe...
Menj külföldre és csinálj úgy mint egy elveszett kiscica és szólitsd le a jó pasikat hogy segítsenek eligazodni, engem volt már aki hazakisért, mármint hozzá haza, még lakhelyet is ajánlottak ha nem lenne hol laknom, igy ismertem meg a jelenlegi barátomat aki finn. :D
igen...komoly párkapcsolatra gondoltam. Ronda? püff:))
szerencsre elég jó genetikai alapot örököltem... volt 3-4 pasi is, aki bepróbálkozott, de nem éreztem úgy, h el tudnám vele képzelni, annak meg nem láttam értelmét, h kihasználjam, majd eldobjam...lehet, h én vok nagy balek... meg is érdemlem, h ne legyen pasim :'(((
Utolsó válaszoló vagyok. Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:
Nagyon köszi, tök jó cikk. Sok igaz van benne .. hát ez megdöbbentő: kiderült, h SZŰZKURVA vok:((
Te jó ég. :') Tudod mi a gáz, h tényleg kaptam szerelmes levelet is a másik osztályból :XD (csak nem válaszoltam rá:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!