Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnoje lenne?
Figyelt kérdés
A fiu aki tetszik nekem, most rakott fel a facebook-ra egy kepet magarol, ahol egy szal viraggal all es a kepet valaki mas keszitette.
Jol gondolom, hogy van valakije? Vagy milyen egyeb okok lehetnek amogott, hogy egy szal viraggal pozol? Nem szereti a fiukat!
2013. jan. 20. 20:51
2/6 A kérdező kommentje:
Ez ok, lehet, hogy a haver, de akkor is. Kicsit fura, hogy egy fiu viraggal van lefenykepezve.
2013. jan. 20. 20:57
4/6 anonim válasza:
Attól függ, mikor készült a kép. Ha pl. a ballagásán, akkor normális, hogy virágot tart a kezében. Egyéb esetben nem tudom, ha barátnője lenne, akkor se lenne semmi értelme annak, hogy ő pózoljon a virággal.
5/6 A kérdező kommentje:
Ma keszult a kep. Es tudom, kicsit paranoid vagyok, csak eppen arra keszultem, hogy vegre megszolitsam, ez a dolog viszont kicsit visszarettent, mert nem tudom, hogy mi van, miert van nala virag egyaltalan.
A fiuknal altalaban azert van, hogy a baratnojuknek adjak, nem?
Es tudom, hogy nem meleg.
2013. jan. 20. 21:04
6/6 anonim válasza:
Linkeld be a képet, aztán mi gyk-sok eldöntjük, hogy miért van nála virág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!