Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet 16-19/20 éves fiúkkal ismerkedni akik humorosak, viccesek, normálisak? Akik NORMÁLIS kapcsolatot akarnak.
Figyelt kérdés
.........2013. jan. 20. 16:18
11/16 anonim válasza:
Bárhol, de neked nem ez számít, hanem h jóképű legyen.
12/16 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de nem nagyon ismerek másokat akik ilyenek
14/16 anonim válasza:
Ha egy kicsi eszed is lenne, amire rácáfolt a kérdésed, amit itt tettél fel, de HA lenne, akkor kikell mozdulni a tankönyv mellől és ki kell járni a városba kikapcsolodni.
Egy normális ember csak, annyit mond rád Lúzer. Ezért ne kezdj normálisokkal, kezdj lúzerekkel, akik szintén nem járnak ki és itt írnak neked privát üzeneteket, na abból válogass.
15/16 anonim válasza:
Utolsó voltam, elfelejtettem közölni, hogy milyen érdekes az élet.
Én lúzernek tartalak és lúzert ajánlottam neked, tehát, akit ajánlottam az normálisnak fog tűnni neked:)
16/16 Aleandro Del Rio válasza:
igazán viccesek vagytok :P
adjál magadra, kedves kérdező! legyél igényes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!