Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Suliban mennyire lehet titkoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Suliban mennyire lehet titkolni azt h járok egy sráccal ha őis abb a suliba jár ahova én? Van rá esély?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
könnyen lebukhatsz, meg amúgy is minek akarod titkolni?
2009. aug. 30. 19:24
 2/7 A kérdező kommentje:
hát nemarról van szó szégyenlem apait mert nem erröl van szó hanem arrol ahova sulibva járok mert hát mitnemondjak abba asuliba mindneki bekavar mindenkinek és félek h ennek szakitás lenne avége és aztnemszeretném:S
2009. aug. 30. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne titkold. Ha ezt a srác is tudja, hogy mindenkinek bekavarnak a kapcsolatába akkor ezeket a dolgokat meg fogjátok tudni beszélni. Viszont, ha valaki rájön, hogy ti együtt vagytok és hogy titkoljátok a kapcsolatot, hidd el nekem, hogy jobban fognak nektek bekavarni mint bárki másnak :S ha titkoljátok akkor azt fogják hinni, hogy van is miért titkolnotok és minden hülyeséget ki fognak találni :S szerintem ez rosszabb lenne. Ez a ti döntésetek, sok sikert hozzá, akár hogy is döntötök.
2009. aug. 30. 19:33
 4/7 A kérdező kommentje:
hát igen lehet h nemkéne titkolni mert mondjuk amerre lakok arrafelé nagyonsokan laknak a sulibol és ottszoktunk lgni szal igen... ha valaki észrevenné lehet h nagyobb gubanc lenne belöle
2009. aug. 30. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
minek titkolni ha van barátod? amúgy meg minden csoda három napig szokott tartani. meg könnyen le is lehet bukni ha titkoljátok.
2009. aug. 30. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:
ha igazán szeret a barátod akkor nem fogja hagyni, hogy mások bekavarjanak. azok meg irigyek akik ilyet művelnek. nem tudnak hosszú távú kapcsolatot kialakítani. hát ezért. ne aggódj. inkább ezt a dolgot beszéld át a barátoddal.
2009. aug. 30. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Én egy osztályba jártam a barátommal és titkoltuk... ellehet csak azért nem könnyű. Közömbösen kell viselkedni mellesleg én mára megbántam hogy eltitkoltuk sztem ezzel csak a kapcsolatot teszitek tönkre. Inkább igenis mondjátok el vagy ha rákérdeznek de ne a többiek elött "romantikázzatok" azért sokan a szájukat fogják húzni.

20/L

2009. aug. 30. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!