Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis mit csináljak, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit csináljak, ha a rossz fogaim miatt nem merek lányokat leszólítani, pedig állítólag helyes srác vagyok?

Figyelt kérdés
Amíg nem lesz munkám, addig nem tudom koronáztatni a rossz fogaimat, amik elől is látszódnak, ha túl nagyra nyitom a számat. Egyetlen egy szerencsém, hogy nagy fogaim nincsenek, így annyira nem látszódnak normál beszédközben, de mégis parázok, hogy véletlen mégis meglátja valaki akárcsak az egyik rossz fogamat is és máris undorodni fog tőlem vagy emiatt utasít el egy lány például. Tudom, hogy nagyon kényesek a lányok és fontos nekik az ápoltság, meg a jó fogak, de nincs pénzem megcsináltatni, ha lesz munkám úgy akarom, hogy foganként megkoronáztatnám, de ebben a gazdasági helyzetben kétséges, hogy lesz-e munkám egyáltalán. :/

2013. jan. 18. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha nincs lóvéd nem mindegy milyenek a fogaid?
2013. dec. 17. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Külföldre kell menni itt csak a nyomor van. Majd ott találsz barátnőt! Én is így vagyok egyébként mindennel már.
2014. nov. 10. 11:57
 13/13 anonim ***** válasza:

fúú végre 1 poszt amit 100% ban átérzek.. nekem is rosszak " abrazívak" így nevezte a doktor.. valamiért könnyen bomlanak.. nekem tuti protkóm lesz 50-60 évesen -.- most 27 vagyok és már 2 fogam gyakorlatilag nincsen (elkurták a fogdokik) ugye töméskor kivesznek anyagot a fogból.

másik őrlő fog meg önhibából Fogpiszkálóhasználatból romlott el és visszafordíthatatlan lett kivették.

ilyenkor csonkának érzi az ember magát.. el se merem képzelni Láb nélkül milyen. (egyébként ez a csonkaság nekem rémálmom.. van millio baromság valaki a törlőrongytól fél. meg portól.. valaki a pici pókoktól.. hát én ettől. hogy egyszer nyomorék leszek, de sztem ennek több értelme van. millió gázolás történik)

Tiszteljétek amitek van.. és sose bánkódj kérdező! :)

febr. 21. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!