Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ruházati boltban dolgozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ruházati boltban dolgozó pasit hogy hívjakel randira?

Figyelt kérdés

Szoval már lassan fél éve csak mosolygunk egy másra és nézük egy mást!

De nekem nagyon bejön ez a srác és elszeretném hívni "randira"-vagy telefon számot cserélni vele.

Ti boltban dolgozó embert hívtatok már el randira munka közben?

Hogy csináltátok ?

Vagy hogy csináljam?

Még sose kellett randit kérnem senkitől mindig oda jöttek hozzám.

De ez a fiú nem meri meg tenni az első lépést , így gondoltam segítek neki :"DDD!

Ötleteket várok !

2013. jan. 18. 19:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

juj utolsó ez nagyon jó !!! :DDD

De ha monduj a fiú a bejárati ajtónál áll és az öltöző meg a bolt másik végében van akkor hogy ? :D

2013. jan. 18. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha a pénztárnál van pl úgyis végigtapogatja a zsebeket. Szóval fizetésnél is éppen bele tudod csempészni a papírt. Egyébként én is a dögös rucis témát akartam ellőni, de az első válaszoló is hasonlót írt :D
2013. jan. 18. 21:59
 13/13 Joshy Ca$h ***** válasza:

Megkéred hogy tudna e neked segíteni ilyen meg ilyen ruhát keresel, biztos nem mond nemet, nem is mondhat olyat egy eladó. Tegyük fel egy kabátot keresel, ahhoz öltöző se kell. Mikor veszed felfele, megkéred hogy segítse rád. A fecnit amin a számod van ott tartod a markodba aztán mikor zsebre teszed a kezed, még azt is megkérdezheted: szerinted jól áll? A többit meg leírtam...

Sok sikert!

2013. jan. 18. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!