Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ruházati boltban dolgozó pasit hogy hívjakel randira?
Szoval már lassan fél éve csak mosolygunk egy másra és nézük egy mást!
De nekem nagyon bejön ez a srác és elszeretném hívni "randira"-vagy telefon számot cserélni vele.
Ti boltban dolgozó embert hívtatok már el randira munka közben?
Hogy csináltátok ?
Vagy hogy csináljam?
Még sose kellett randit kérnem senkitől mindig oda jöttek hozzám.
De ez a fiú nem meri meg tenni az első lépést , így gondoltam segítek neki :"DDD!
Ötleteket várok !
Kinézel egy ruhát, és odamész megkérdezni h van e "s-es" (vagy akármilyen) méretben mert nem találod és tudna e segíteni, majd ő megkeresi és megkéred h szerinte ez nagyon rosszul áll vagy sem?
majd megköszönöd a segítségét és megkérdezed h nem e hívhatod meg egy kávéra azért mert segített neked...mikor végzett---
de ez csak egy példa a sok közül...
Vagy van valakije, akár családja is, és csupán nem lép túl egy határt (de azért nem vak).
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy van-e valaki akadálya annak, hogy elhívjon randizni. Így egyértelmű jelet adsz, az is kizárt, hogy háromszögbe keveredj, ÉS ráadásul még meghagyod neki a kezdemény lehetőségét, hiszen nem hívtad el randira, az még mindig az ő dolga marad. ;)
Első ez nagyon jó! :D
Csak nem tudom hogy ehez a dumához lennék-e elég bátor :"D
Esetleg még ötletek ? :)
hmm.....nagyon hasznosakat írtok.
Zöldkéz mindenkinek!
;)
ez a buszos nagyon nagy!
de irigyelek hogy ilyen könyen ment neked ! :3
Gyenge válaszok:D
Nézz ki egy ruhát ami tetszik, de legyen zsebe. Próbáld fel, közbe tedd bele a zsebébe a papírt amire ráírtad a telefonszámodat. Majd belenyúlsz a zsebbe és meglepődve azt mondod: ebbe meg van valami, szerintem a tied. Oda adod neki, rámosolyogsz és otthagyod, mielőtt bármit is mondana.
Elkerülöd a kellemetlen elutasítást, vagy magyarázkodást, és felkelted az érdeklődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!