Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ruházati boltban dolgozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ruházati boltban dolgozó pasit hogy hívjakel randira?

Figyelt kérdés

Szoval már lassan fél éve csak mosolygunk egy másra és nézük egy mást!

De nekem nagyon bejön ez a srác és elszeretném hívni "randira"-vagy telefon számot cserélni vele.

Ti boltban dolgozó embert hívtatok már el randira munka közben?

Hogy csináltátok ?

Vagy hogy csináljam?

Még sose kellett randit kérnem senkitől mindig oda jöttek hozzám.

De ez a fiú nem meri meg tenni az első lépést , így gondoltam segítek neki :"DDD!

Ötleteket várok !

2013. jan. 18. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ruházati boltban dolgozik válassz ki egy nagyon dögös darabot és kérd ki a véleményét h jó lenne-e első randira.:D és ha mondja h igen akkor ajánlhatod neki h éljen is az alkalommal???
2013. jan. 18. 20:01
 2/13 ASOT ***** válasza:
100%

Kinézel egy ruhát, és odamész megkérdezni h van e "s-es" (vagy akármilyen) méretben mert nem találod és tudna e segíteni, majd ő megkeresi és megkéred h szerinte ez nagyon rosszul áll vagy sem?

majd megköszönöd a segítségét és megkérdezed h nem e hívhatod meg egy kávéra azért mert segített neked...mikor végzett---

de ez csak egy példa a sok közül...

2013. jan. 18. 20:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Először is gondolj bele,vajon miért is nem lépett ideáig a pasi ezügyben?Lehet,hogy van barátnője,és ez számára csupán egy ártatlan flört,amivel megfűszerezi a mindennapjait,persze az is lehet,hogy szimplán gyáva.Végül is annyit tehetsz,hogy szépen felírod a nevedet és a számodat egy cetlire,vásárolsz valamit,és amikor fizetsz,odacsúsztatod elé a cetlit.Aztán a többi már a pasin múlik.
2013. jan. 18. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Vagy van valakije, akár családja is, és csupán nem lép túl egy határt (de azért nem vak).

Szerintem kérdezd meg tőle, hogy van-e valaki akadálya annak, hogy elhívjon randizni. Így egyértelmű jelet adsz, az is kizárt, hogy háromszögbe keveredj, ÉS ráadásul még meghagyod neki a kezdemény lehetőségét, hiszen nem hívtad el randira, az még mindig az ő dolga marad. ;)

5/13 A kérdező kommentje:

Első ez nagyon jó! :D

Csak nem tudom hogy ehez a dumához lennék-e elég bátor :"D

Esetleg még ötletek ? :)

6/13 anonim ***** válasza:
*kezdeményezés lehetőségét...
 7/13 anonim ***** válasza:
hy én 23F vok énis jártam hasonlóképpen a buszon régóta szemeztem 1 lánnyal és amikor leszálltam a buszról felírtam a számom a párás üvegre és már hívott is ahogy leszáltam
2013. jan. 18. 20:06
 8/13 A kérdező kommentje:

hmm.....nagyon hasznosakat írtok.

Zöldkéz mindenkinek!

;)

2013. jan. 18. 20:06
 9/13 A kérdező kommentje:

ez a buszos nagyon nagy!

de irigyelek hogy ilyen könyen ment neked ! :3

2013. jan. 18. 20:08
 10/13 Joshy Ca$h ***** válasza:
100%

Gyenge válaszok:D

Nézz ki egy ruhát ami tetszik, de legyen zsebe. Próbáld fel, közbe tedd bele a zsebébe a papírt amire ráírtad a telefonszámodat. Majd belenyúlsz a zsebbe és meglepődve azt mondod: ebbe meg van valami, szerintem a tied. Oda adod neki, rámosolyogsz és otthagyod, mielőtt bármit is mondana.

Elkerülöd a kellemetlen elutasítást, vagy magyarázkodást, és felkelted az érdeklődését.

2013. jan. 18. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!