Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Hódítsak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hódítsak vagy engedjek?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már egy hete kavarászok. Imádok vele lenni, segített elfelejteni az előző kapcsolatomat is. Szerintem erős barátság alakult ki köztünk, de nem csak barátok vagyunk, annál egy kicsit azért több. Kezdem jobban megszeretni mint barátot....komolyabban szeretnék vele lenni, de ő nem tudja,hogy mit akar...volt pár éve egy kapcsolata és mai napig nem tud szeretni azóta. (szerelmesnek lenni)Szeret engem és ragaszkodik hozzám, szerelmet nem érez....Kicsit összevagyok zavarodva és nem tudom, hogy mit tehetnék...Hódítsam meg vagy inkább hagyjam elmenni és keressek mást? Nagyon odavagyok érte!! Segítsetek, kérek szépen tanácsokat lányoktól, fiúktól egyaránt.. 19/L
2009. aug. 30. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
én is hasonló helyzetbe vagyok:S :((
2009. aug. 30. 15:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Fiú vagy, vagy lány? Te mit csinálnál vagy mit csinálsz...??
2009. aug. 30. 15:28
 3/4 anonim válasza:
100%
Ha ennyire ragaszkodsz hozzá nekem az a véleményem hogy próbáld meg meghódítani. Végüéis egy próbát megér nem? Ha nem megy hagyd és keress mást. Attól még lehettek barátok is.
2009. aug. 30. 16:33
 4/4 A kérdező kommentje:
aha:D Csak félek,hogy a kapkodásaim miatt elszúrom...
2009. aug. 30. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!