Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk mennyire szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mennyire szerettek kezdeményezni? (:

Figyelt kérdés

2013. jan. 18. 16:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ha tudom hogy a lány is érez irántam valamit meg én is iránta akkor szeretek kezdeményezni! :D
2013. jan. 21. 18:49
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

U-TÁ-LOK. F.27. vagyok, és am ai napig útálok.

Mié,mié? Mert:

Egyszerüen a nőknek maguknak sincs fingjuk se róla ,hogy hogyan kell jelezni. az egyik azt írja, hogy ő gyakran kedves a pasasokkal de azok mindig félreértelmezik, túl sokat képzelnek bele. Akkor miről van szó? Mit várnak el.

aztán szemezgetnek, de ez sem jelent semmit, mert csak unatkozik, nézelődik, aztán túl sokat képzelnek a férfiak bele. Aztán van amelyik személyes sértésnek veszi állítólag,hogyha valaki leszólítja ,mert csak ismeretségi körben hajlandó barátokközt ismerkedni, külsősöket le se szarja. AZtán van amelyik épp egy vilábfájdalom belül, és még ha bejönnék neki, akkor is kivág a fenébe, mert őt most haggya békén a világ és huu pffuu!

Aztán van az a fajta, amelyik meg bámul, mert azt hiszi ez meghat, azt hiszi ez a tökéletes jel,hogy nő létére kukán bámulni kell mint borju az ujkapura, aztán csodálkozik,hogy le se szarom, mert döntsd már el mit akar.

Akkor ottvan az amelyiknek látom neten,hogy van palija, de mégi leszólít, haverkodni akar, mintha nagyon érdeklődne, nagyon közel akarna kerülni velem. Megin fingom nincs róla, ez most mi a fenét akar?

Szórakozóhelyre nem járok, mert ócska húspiac, tele parazita tetű lányokkal,akik az összes lúzertől elfogadják az italmeghívást utána szarnak a nyakukba. Ilyenben nem leszek partner köszöntem! apjuk faszát ezeknek...

Egyszerüen ezer százalékos biztos tipp nélkül soha életben nem kezdeményeznék egy nőnél sem,mert nem vagyok hajlandó pofáraesni. Annyit nekem például nem ér meg egy viszony, egy nő sem,hogy mint egy kutyát kivágjanak.

Ott a gond,hogy ők ugyanígy fosnak, cidriznek, sőt még jobban, nem képesek egy annyira sem,hogy valami egyértelmű jelet adjanak, csak bénáznak össze vissza, de úgy vannak vele, ha már egyértelmű volna a jel, akkor én meg le se szarom ,mert nem kell az a lány,akkor ők lesznek a kikosarazott pózban ,ezt meg nem vállalják be ugyanúgy, csak visszaélnek a szemét etikettel, hogy a pali vigye "vásárra" a bőrét, az önbecsülésést, legyen ő az eltakarított fél. Kösz nem.

Tehát egyáltalán nem szeretek kezdeményezni, világ életben alsóbbrendű, megalázó piszlicsáré saras dolognak tartottam egy nőnek könyörögni, pitizni, a seggét nagylni. Nem kell.

A kétes eseteket meg sorra szalajtom el, mert nekem nem igéret hanem bizonyíték kell! és leszarom!

Fizetek szexért én azt tartom korrektnek. Ott nem kell semmit kockáztatnom az önbizalomomon, és gyorsan kapok punncit a pofámra. Nem kell a felsleges duma, nem kellenek a tiszteletkörök! A lényegre! oda!

2013. jan. 21. 18:56
 13/20 anonim ***** válasza:

nem tudok eléggé közvetlen lenni, pedig az utóbbi fél évben nemkeveset csajoztam, de csak 1-2 alkalommal kezdeményeztem magamtól. egyik haverommal viszont nagyon lazán el tudjuk szédíteni a csajokat :D

és egyre inkább jön meg a kedvem a kezdeményezéshez, pár youtube-os videó láttán

2013. jan. 21. 19:14
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát akkor ennyiből mit vesztek olyan egyértelmű jelnek mert én vagyok olyan lány h. Kezdeményezzek de nem tudom hogy mit lehet tőletek is egyértelmű jelnek venni. Szóval kéne egy buborék a fejünk fejünk fölé hogy lássuk ki mit érez a másik iránt :))
2013. jan. 21. 20:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem szeret mert kényelmetlen, de kockázat nélkül nincs nyeremény:)
2013. jan. 21. 21:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Én sosem kezdeményezek, sokan odavannak értem (nem vagyok se csúnya, se hülye, se szegény), így elvárom, hogy a lány tegye meg az első lépést... Amúgy is inkább a dögös amazonok az eseteim, mint az álszent szendeszűzek...
2013. febr. 1. 17:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem szeretek. Hogy miért? Mert nem akarom, hogy porig alázzanak a ribancok és még én érezzem magam szarul miatta. Ebből én nem kérek.
2013. febr. 2. 14:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Rémálmom.
2013. febr. 9. 14:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez olyan dolog mint a levegővétel.Muszáj csinálni ha elakarunk érni valamit
2013. márc. 23. 16:38
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell itt szeretni vagy utálni... Nem kell gondolkodni csak odamenni és magadat adni...
2013. márc. 23. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!