Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom? Lépjek én vagy várjak még ő lép valamit?
Szóval van egy fiú, aki nekem tetszik, de még nem találkoztam vele, csak msn-en beszélgetünk. Ez már kb. 2 hete van így, de így minden nap beszélünk, még ha csak kicsit is. A lényeg az, hogy ő is azt írta, hogy tetszem neki, de lépni egyikünk sem mer. Ő sem az a nyomulós fajta és én sem vagyok az. Én szeretnék vele találkozni, de nem tudom, hogy megkérdezzem-e tőle vagy várjak még ő lép valamit?
16/L ő 3 évvel idősebb nálam.
Szerintem találkozzatok, és ha akkor sem lép semmit, akkor Tiéd a pálya.
Aztán ügyes legyél és sok sikert! ;)
De szerinted nem furcsa, ha én lépek? Nem szeretnék nagyon nyomulni se, de úgy néz ki, hogy ezzel ő is így van.
Azért köszi, hogy válaszoltál :)
Nem furcsa
Kérdezd meg akar-e találkozni, ha nem, akkor sincs semmi baj, jobb tudni mit akar, de szerintem aztmondja hogy jah :)
Én semmi esetre sem lépnék. Várni tudni kell, akármilyen nehéz is. 50%-ig tuti a dolog, ha megvárod,hogy ő kezdeményezzen,azért teszi majd,mert érdekled teljes egészedben.
Ha te kezdeményezed a találkozást és ő csak belemegy,rosszul is elsülhet.
Ha azt írta, hogy tetszel neki, akkor biztos nem lehet vele gond. Mondd meg neki, hogy Ő is tetszik Neked... Szerintem csak bizonytalan a srác, és nem akar pofára esni.
14:35-ös voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!